Menu

Rimowa

In 1898 legde koffermanufaktur Paul Morszeck in Keulen de basis voor het succes van Rimowa. Of het nu de traditionele aluminium koffers of de lichtgewicht bagage van polycarbonaat zijn, het Rimowa-ontwerp herkent je direct door de leuke ribbelstructuur op de koffers. Shop hier een handige Rimowa koffer van dit toonaangevende merk.

1 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter
1 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a

OVER RIMOWA

Het merk van de stijlvolle koffers gemaakt met de beste materialen. Dat zijn de koffers van Rimowa. Herkenbaar door de ribbelstructuur vind je je koffer altijd weer snel terug wanneer hij langs komt op de bagageband. De koffers van Rimowa maken je vakantie net een stukje leuker! 

Back to the beginning

Al sinds 1890 is Rimowa bezig met het maken van de mooit koffers van de beste kwaliteit. De eerste koffers gemaakt door dit merk waren gemaakt van hout. Wanneer je dat hoort snap je wel dat er binnen het bedrijf flinke stappen zijn gezet. Vandaag de dag worden de koffers gemaakt van aluminimum en hierdoor zijn de koffers erg stevig en kunnen ze zeker wel tegen een stootje. Daarnaast zit alles erop en eraan, een TSA-slot, soepele wielen en handige opbergmogelijkheden. 

Rimowa bij Van Os 

Bij Van Os tassen en koffers kunt u uw nieuwe Rimowa harde koffer of handbagage koffer online bestellen. Wij verkopen een breed assortiment aan harde koffers en handbagage koffers van Rimowa. Ons assortiment is altijd up-to-date en volgens de laatste trends. Ieder seizoen komen er weer nieuwe maten en kleuren bij. Daardoor hanteren wij altijd een ruim assortiment Rimowa artikelen. Op die manier kunt u bij Van Os tassen en koffers altijd de Rimowa handbagage koffer of harde koffer vinden die u zoekt. U kunt op onderstaande pagina’s kijken of wij een Rimowa handbagage koffer of harde koffer in ons assortiment hebben die bij u past.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt