Menu

Rimowa

In 1898 legde Koffermanufaktur Paul Morszeck in Keulen de basis voor het succes van Rimowa. Of het nu de traditionele aluminium koffers of de lichtgewicht bagage van polycarbonaat zijn, het Rimowa-ontwerp herkent u direct dankzij de ribbelstructuur van de koffers. Op deze pagina shopt u allerlei koffers en handbagage koffers van dit toonaangevende merk.

38 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter

Rimowa kopen

Bij Van Os tassen en koffers kunt u uw nieuwe Rimowa harde koffer of handbagage koffer online bestellen. Wij verkopen een breed assortiment aan harde koffers en handbagage koffers van Rimowa. Ons assortiment is altijd up-to-date en volgens de laatste trends. Ieder seizoen komen er weer nieuwe maten en kleuren bij. Daardoor hanteren wij altijd een ruim assortiment Rimowa artikelen. Op die manier kunt u bij Van Os tassen en koffers altijd de Rimowa handbagage koffer of harde koffer vinden die u zoekt. U kunt op onderstaande pagina’s kijken of wij een Rimowa handbagage koffer of harde koffer in ons assortiment hebben die bij u past:

Rimowa: altijd een ruim assortiment

Ons Rimowa assortiment is altijd breed en volgens de laatste trends. Onze inkoopafdeling doet er alles aan om het assortiment altijd up-to-date te houden. Wij hebben Rimowa harde koffers en handbagage koffers in allerlei verschillende soorten, kleuren en maten. Heeft u ergens anders een Rimowa harde koffer of handbagage koffer gezien maar bieden wij die niet aan? Neem dan contact met onze klantenservice op. 

Rimowa veilig online kopen

U kunt uw Rimowa harde koffer of handbagage koffer altijd veilig online kopen bij ons. Van Os tassen en koffers maakt namelijk uitsluitend gebruik van gecertificeerde betaalwijzen zoals IDeal, Afterpay, Creditcard, Bancontact en Giropay. Op die manier kunnen wij u altijd verzekeren dat uw betaling in een veilige omgeving plaatsvindt. Zodra wij uw bestelling binnenkrijgen gaan wij aan de slag om alles gereed te maken voor verzending. Een ander voordeel is dat u bij ons geen verzendkosten betaalt. Daarnaast kunt u uw aangekochte Rimowa handbagage koffer of harde koffer altijd kosteloos retourneren. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd de koffer vindt die bij u past. 

Rimowa in de winkel bekijken

Wilt u de door u gekozen Rimowa koffer of handbagage koffer liever in één van onze winkels bekijken? Dat is geen probleem! Op de pagina van het door u gekozen Rimowa artikel staat altijd de actuele winkelvoorraad vermeld. Kijk voor actuele openingstijden en adresgegevens van onze winkels op de winkelpagina.

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt