Menu

Olivia Lauren

Of je nu op kantoor bent of op zakenreis, de aanwezigheid van jou en jouw elegante werktas van Olivia Lauren zal een glimlach op ieders gezicht toveren. Met de trolleys en laptoptassen van Olivia Lauren ben je altijd stijlvol onderweg, terwijl je je vrouwelijkheid omarmt op weg naar de top. Deze tassen zijn niet alleen prachtig, maar ook uiterst praktisch.

Dus waar wacht je nog op? Voeg een vleugje elegantie en vrouwelijkheid toe aan je werkleven met de tassen van Olivia Lauren. Laat jezelf zien en maak indruk, waar je ook bent. 

23 artikelen Filter kiezen
23 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a

Over Olivia Lauren

Olivia Lauren heeft voornamelijk werktassen en laptoptrolleys in hun aansprekende collecties. De businessvrouw kan op deze manier mode en carrière combineren. De trolleys zijn door hun wielen en trekstangen makkelijk mee te nemen. Dat is prettig, want een tas die gevuld is met een laptop, zijn accessoires en nog wat extra's kan al gauw zwaar worden. Ben je van plan om enkel een laptop mee te nemen, dan is een laptoptas van Olivia Lauren een goede keuze. Deze zijn lichter dan de laptoptrolleys. Bij het lopen van korte afstanden kan dit doorslaggevend zijn voor jouw keuze. 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt