Menu

O'neill

De rugzakken van O’Neill vallen vooral in de smaak bij sportieve mensen. Deze rugtassen zijn namelijk sportief én functioneel. De O’Neill tassen kunnen tegen een stootje, handig als jij op reis gaat of wanneer jij de tas gaat gebruiken als sporttas. De tassen zijn niet alleen voorzien van alle handigheden maar ze hebben ook allemaal toffe prints!

Rugzakken voor iedereen

Rugtassen zijn ideaal voor school, een nachtje weg of voor een dag shoppen. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Met de O’Neill rugtassen zit jij dan helemaal goed! De tassen zijn voorzien van een waterdichte onderkant, borstriemen, laptopvakken en gewatteerde schouderbanden. Met een O’Neill rugtas kan je zeker opvallen op bijvoorbeeld het schoolplein.

From the beginning…

Jack O’Neill opende in 1952 zijn eerste surfwinkel aan de Great Highway in San Fransico. Elke minuut die hij pauze had of dat er geen klanten in de winkel waren, was Jack aan het body-surfen in de zee, wat op nog geen steenworp afstand was van zijn werk. Hij is begonnen met het maken van wetsuits van neopreen-rubber wat uitliep tot een grote surf-shop. O’Neill’s zoon Pat was erg belangrijk voor de verdere ontwikkelingen van het merk. Hij had een manier bedacht dat zijn board niet meer door midden brak op de rotsen, door nylondraad, zuignappen en chirurgische slangetjes ging dit steeds beter. Door al deze succes is Pat O’Neill eind jaren 80 CEO van het bedrijf geworden. Ondertussen is O’Neill gespecialiseerd in wetsuits, surfplanten, zwempakken, kleding, schoenen, tassen en boardbags. 

 

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt