Menu

Notabag

Notabag is een combinatie van een tas en een rugzak! De tassen vallen op door het sportieve en functionele uiterlijk met vrolijke, felle kleuren. De Notabags zijn ideaal voor het vervoer van boodschappen of dagelijkse essentials. Dit zijn nog niet alle positieve punten van een Notabag; de tassen zijn ook allemaal milieuvriendelijk! Van een compact buideltje naar een boodschappentas, kijk snel naar de ruime Notabag collectie hieronder!

OVER NOTABAG

Met een enkele trek aan de banden transformeert deze tas zichzelf naar een slanke, milieuvriendelijk tas die als rugzak gedragen kan worden. Een Notabag is echt dé perfecte combinatie van een tas en een rugzak.

Van frustratie naar een oplossing

Op een gewone maandagmorgen toen Notabag-oprichter Adnan Alicusic terug van de supermarkt naar huis fietste, ervaarde hij een bijna fatale situatie. De boodschappentas hing aan zijn stuur, hij merkte dat hij tussen de auto’s vastzat tijdens het drukke verkeer. Op dit moment maakte de boodschappentas de situatie alleen maar erger, hij kan zich namelijk moeilijk door de auto’s manoeuvreren. Op dat moment begon Adnan te visualiseren hoe een eenvoudige tas kon worden getransformeerd in een rugzak. 

Hoe werkt het precies?

Van een compact buideltje naar een tas en rugtas in één. In de tas zit een opgezette zak waar jij je portemonnee of je sleutels in kunt bewaren. Wanneer de zak niet in gebruik is, kan ‘de tas’ in die zak worden gevouwen. Dus wanneer jij naar de supermarkt gaat, neem je een klein, compact buideltje mee. Klaar met boodschappen doen? Haal de tas uit het zakje en doe de boodschappen in de Notabag. Het zakje kan nu worden gebruikt voor het opbergen van bijvoorbeeld je sleutels, ideaal he?!

Functioneel en milieuvriendelijk

Elke Notabag is volledig gemaakt van één materiaal, zonder extra functies zoals knopen of klittenband. Het heeft een onderscheidende vorm waardoor het naadloos kan transformeren. Omdat er op steeds meer plekken geen plastic tasjes meer worden gegeven, is dit al helemaal een geweldige oplossing. De behoefte aan herbruikbare tassen groeit en daar voldoet de Notabag helemaal aan!

 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt