Menu

March Luggage

Met de stijlvolle koffers van March Luggage ga je zonder zorgen op reis. Het merk vind dat functionaliteit en design heel goed samen kunnen gaan en dat hebben ze wel bewezen in hun collecties. De mooiste koffers met een handige binnenkant. Ontworpen in ons eigen Nederland en dat is zeker terug te zien. Als je opzoek bent naar een koffer voor je volgende vakantie moet je zeker even hieronder kijken naar de March Luggage collecties. 

36 artikelen Filter kiezen

OVER MARCH LUGGAGE

De koffers van March Luggage zijn perfect voor jouw aankomende vakantie. Strak design en mooie ontwerpen en dat allemaal in Nederland bedacht. De koffers van March Luggage worden allemaal uitvoerig getest voordat ze in de winkels komen en hierdoor weet je zeker dat je koffer van de beste kwaliteit is. 

Stijlvolle collecties

March Luggage heeft meerdere collecties om uit te kiezen. Ga je voor een harde koffer die wel tegen een stootje kan en met jou de hele wereld mee over reist? Of kies je liever voor een zachte koffer waar geen deuk of kras op te zien is? Kies een koffer die bij jou past! Dat is niet zo moeilijk met het mooie design van het merk. 

March Luggage bij Van Os

Op onze website hebben we verschillende soorte koffers om uit te kiezen! Je vindt ze snel hier

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt