Menu

Legend

De producten van Legend staan bekend om de goede kwaliteit, functionaliteit en de vintage uitstraling. Legend gebruikt uitsluitend hoogwaardig leer waardoor ieder model een eigen uitstraling krijgt. Legend producten krijgen door frequent gebruik een eigen karakter. Op deze pagina shopt u diverse portemonnees, reistassen, tassen en werktassen van dit vintage merk.

OVER LEGEND

Tassen die elke dag gebruikt kunnen worden en ook nog eens bij elke outfit passen. De tassen van Legend zijn hier perfect voor. Het mooie merk heeft tassen voor elke gelegenheid die door het stijlvolle design nooit uit de mode gaan. Of je nu gaat voor een stoere of casual look, een Legend tas hangt aan jouw arm 

De beste leersoorten

Door het gebruik van alleen de beste leersoorten zijn de tassen van Legen kwalitatief erg sterk en geen een is tas is hetzelfde. Na langer gebruik krijgt elke tas zijn eigen uitstraling en hierdoor leeft de tas dus echt met je mee! 

Legend bij Van Os 

Bij Van Os tassen en koffers kunt u een breed assortiment Legend online kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie schoudertas of crossbodytas. Voor ieder type outfit is wel een geschikte Legend te vinden. Snel navigeren:

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt