Menu

Bloomsbury

Bloomsbury neemt neutrale looks als uitgangspunt en weet daar zowel sterke als speelse producten mee te creëren. Dit varieert van een laptoptas tot een crossbodytas. Door de neutrale uitstraling van de producten kunnen deze gedragen worden door mannen en vrouwen. Niet alleen unisex, maar ook nog eens tijdloos. Daarom is het een fantastisch merk om te gebruiken door het hele jaar en voor vele jaren! 

5 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
DOELGROEP
Wis filter
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter

 

Over Bloomsbury

Onderschat de creativiteit van ons land niet! In samenwerking met klanten ontwerpt Bloomsbury hun tassen in Goirle (Brabant). De creaties die daaruit voortkomen, worden tot sample gemaakt. Na het beoordelen van het sample wordt besloten om het ontwerp in de collectie op te nemen of niet. De engagement met klanten geeft aan dat het merk graag luistert naar ideeën van buitenaf. Hoe leuk is het dat je zelf je invloed kunt uitoefenen? 

 

Back to the beginning

Bloomsbury valt onder Horsten LeatherFashion dat in 1944 is opgericht in Waalwijk. Een leuk gegeven is dat de zoon van de oprichter nog steeds als eigenaar fungeert! Al vanaf zijn zestiende is hij werkzaam voor het bedrijf. Als onderdeel van Horsten LeatherFashion heeft Bloomsbury Burkely als zusje, een merk dat ook zeker het bekijken waard is.

 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt