Menu

15/02/2018

In 2018 meer op vakantie! Neem de perfecte reistas of koffer mee.

We zijn tegenwoordig druk bezig met van alles en nog wat. Is het niet met zaken die spelen op de werkvloer, dan is het wel in privésferen of met de prikkels die je dagelijks krijgt van je smartphone. We zijn anno 2018 immers 24/7 offline en online. Daarom is het fijn als je soms aan alle drukte kunt ontsnappen. Gewoon even erop uit! Een goed voornemen kan zijn om in het nieuwe jaar meer tijd te nemen voor jezelf. Een nachtje weg in eigen land, een korte stedentrip binnen Europa of een midweek op een fijn park in de Benelux. Eens?

Bij al die wensen en voornemens hoort natuurlijk de juiste reisbagage. Benieuwd naar de perfecte reistas of koffer? Wij hebben ze per soort vakantie voor je op een rijtje gezet. 

Weekendtassen voor een nachtje weg in Nederland
Ben je van plan om in het nieuwe jaar een nachtje weg te gaan in eigen land? Geen probleem. De keuze is reuze! Van een overnachting in een oud kasteel tot aan een nachtje slapen in een heerlijk resort met een spa. Je zal tijdens je nachtje weg niet veel nodig hebben. Een comfy pyjama, enkele verzorgingsproducten en een nieuw setje kleding is vaak al voldoende. Deze reistas van Dakine is dan het perfecte reismaatje. En met de bijbehorende Dakine toilettas blijven je verzorgingsproducten altijd netjes geordend. 

 

•Bekijk het hele weekendtassen assortiment

•Bekijk hier het hele Dakine assortiment

Trolleys voor een stedentrip in Europa
Ben je een echte globetrotter? Dan ga je in 2018 vast en zeker nóg meer van de wereld ontdekken. Wellicht staat het prachtige Rome op de planning of gaat de reis naar het historische Praag, kies je voor het sfeervolle Sevilla of zoek je een kouder klimaat op in Wenen. Steden genoeg! Een stevige trolley of handbagagekoffer met wielen is dan onmisbaar. Met name als je een lange reis voor de boeg hebt vanaf het vliegveld tot aan het centrum van de stad. Je wil natuurlijk niet het hele eind met al je loodzware spullen sjouwen. Dat doe je de komende dagen in het shoppingcentrum al genoeg! Deze handbagage koffers van American Tourister zijn perfect om mee te nemen als reisgezel. De binnenkant is voorzien van een handige interne organisatie zodat jij al je spullen logisch kunt ordenen. Kies uit zeegroen, donkerblauw, knalblauw of de stoerdere zwarte variant.   

 

•Bekijk hier het gehele handbagage assortiment

•Bekijk hier het hele American Tourister assortiment

Grote reistassen voor een lang weekend of midweek in de Benelux
Hoe fijn is het als jij je in alle drukte samen met je gezin terug kunt trekken in een vakantiehuisje ergens over de grens of in Nederland? Heerlijk genieten midden in de natuur. Overdag met de kids naar het zwembad of naar het bos en ’s avonds gezamenlijk bowlen en steengrillen in de recreatieruimte op het park. Of barbecueën en een potje monopolie voor het huisje. Een echte niks-moet-alles-mag vakantie! Een hard case koffer is ideaal voor in het vliegtuig, maar zachte weekendtassen lenen zich uitstekend voor een (korte) autovakantie. Zacht betekent namelijk dat je eindeloos kunt stapelen en proppen. En dat is nog wel eens nodig in de achterbak van je auto.  Deze XL reistas van The Northface is perfect als je niet alleen je eigen spullen, maar ook die van je partner wil vervoeren. Ga je toch liever voor een aantal kleinere varianten? The Northface heeft ze in diverse maatjes beschikbaar. 

•Bekijk hier het gehele reistassen assortiment

•Bekijk hier het hele The Northface assortiment


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt