Menu

08/12/2017

The joy of giving

Iets geven is stiekem veel leuker dan iets krijgen. Een lief kerstkaartje of een cadeautje voor onder de boom, in december blijven we elkaar verrassen! Eerst met Sinterklaas en straks ook weer met Kerstmis. Om deze decembermaand toch een beetje origineel te blijven, helpen wij jou graag. 

Give a giftbox!

Twijfel je nog over je kerstcadeau? Speciaal voor de decembermaand hebben wij twee Limited Edition giftboxen met portemonnees van Castelijn en Beerens. Deze klassieke portemonnees zijn beschikbaar in de kleuren zwart en cognac. De giftboxen zijn perfect om te geven omdat je cadeautje er extra bijzonder uitziet in een sierlijk doosje. Wees er wel gauw bij, want op = op.

Deze leren portemonnees van Castelijn en Beerens hebben een luxueus en strak design. De ontwerpers van Castelijn en Beerens werken uitsluitend met het allerbeste rundleer. Is het niet perfect? Dan wordt het ook niet gebruikt. En dat is te zien, maar ook te voelen aan het leer. 

De portemonnees zijn unisex, dus je kunt ze aan zowel je vriend, vader, zusje of moeder geven. Tip: met mooi zwart cadeaupapier en een groot rood lint ziet de giftbox er nóg feestelijker uit onder de boom. Wees nou eerlijk, wie houdt er niet van dubbel uitpakken?

Limited Edition Orbitkey

Ben jij op zoek naar een stijlvol & functioneel cadeau? “Carry your keys better” is niet voor niets de slogan van Orbitkey! De Orbitkey ziet er niet alleen stijlvol uit in alle verschillende kleuren, maar zorgt er ook voor dat jouw sleutels goed georganiseerd blijven. Bovendien is er vanaf volgende week een Limited Edition Orbitkey beschikbaar in onze webshop! Houd onze website daarom goed in de gaten. Bekijk onze Orbitkeys.

Secrid is the best kept secret!

Eén van onze meest populaire cadeau’s voor de feestdagen zijn de wallets van Secrid. Een miniwallet die zowel je geld als je privacy beschermt. En dat ook nog eens op een uiterst stijlvolle manier. Gegarandeerd een blije ontvanger! Bekijk ons Secrid assortiment.

Gepersonaliseerd kerstkaartje

‘’Prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar’’ is zóóóóó 2016 en een ‘’Vrolijk kerstfeest’’ is al helemaal een cliché… Wij vinden dat dit allemaal een stuk leuker kan. Daarom helpen we je graag met het pimpen van je kerstkaart.

Speciaal voor al je fashionable contactpersonen uit je adressenboekje die jij dit jaar géén doorsnee kaart wil sturen, hebben wij dé ultieme kerstwens voor 2017:

Ik wens jou veel liefde & geluk, geen modeflaters, altijd perfect vallend haar, fijne kerstdagen en een gelukkig nieuw jaar!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt