Menu

05/10/2023

FW23 Tassentrends #2

Het vervolg op de fall/wintertrends is hier en het belooft een interessant seizoen te worden! Onze modegoeroe's hebben ons verrast met een opvallend contrast: zowel minimalistische designs als glitter en glamour veroveren dit jaar het straatbeeld.Dus, wat wordt jouw stijl? Ga je voor een relaxte look of ga je helemaal uitpakken? De keuze is aan jou!

#4 Sleek Simplicity

Hobo-tassen in verschillende kleuren en texturen (zoals kobaltblauw leer en karamelsuède) hebben al seizoenen lang de overhand, en deze winterse opties zijn klaar om de elementen te trotseren. Sleek & Simple. Vooral stijlvolle stedelingen hebben een zwak voor de relaxte stijl van deze tassen, omdat ze zijn ontworpen om al je dagelijkse essentials moeiteloos in op te bergen. 

#5 Metallic Glow

Aan de andere kant, als je niet bang bent om op te vallen, kun je jezelf onderdompelen in glitter en glamour. Denk aan paillettenjurken, metallic accenten en glinsterende accessoires. Laat je innerlijke diva naar buiten komen! Metallics zijn nu al een trend die we veel zien in het straatbeeld, maar we nemen deze gewoon mee naar het komende voorjaar. Van glinsterend goud tot sprankelend zilver en zelfs betoverende roze tinten: alles is toegestaan dit voorjaar. Bij Tom Ford zagen we een overvloed aan metallics, maar ook Diesel, JW Anderson en Fendi hebben een feestje gemaakt van elke catwalk met behulp van accessoires. Zonder twijfel is dit een van onze favoriete trends.

Dus ga ervoor! Mix minimalisme met glamour of kies één van beide stijlen. Het is jouw moment om te stralen in deze opvallende najaarstrends!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt