Menu

25/09/2023

FW23 Tassentrends #1

Dè tassentrends voor 2023 zijn absoluut fantastisch! Van gedurfde statement tassen tot exemplaren die schitteren van glitter, en van gigantische tote bags tot aan elegante clutches: dit seizoen geldt de regel 'hoe groter, hoe beter'. Opvallende tassen staan centraal en eerlijk gezegd zijn wij er helemaal weg van. Het geweldige aan zo'n tas is dat het elke outfit naar een hoger niveau tilt, en voor elke trend is er een perfecte gelegenheid om je tas te showen. Dit zijn onze favoriete tassentrends voor de herfst en winter van 2023:

 

#1 Flaming Fashion

Vurig rood is zonder twijfel dé kleur van de herfst van 2023. We hebben deze tint in allerlei vormen gezien, van gedurfde outfits van top tot teen tot accessoires. Als je nog niet klaar bent om je volledig in deze kleur te hullen, is een tas een meer toegankelijke manier om de trend aan je garderobe toe te voegen. Van rood van koraalrood tot bordeaux tinten. Dè must-have van dit seizoen.

 

#2 Tote-ally Chic

Deze top-handle totes Birkinesque-tassen zijn het tegenovergestelde van de microtassen die we in de hoogzomer zagen. Ruim, gestructureerd en praktisch tot in de puntjes, is wat je kan verwachten van de top-handle totes. Handtassen zijn dus een ware trend van de herfst/winter 2023 - en ze zullen zeker een prominente plek krijgen in je wintergarderobe. Combineer het met: een casual of oversized outfit; geschikt voor zowel een werk- als weekendlook.

 

3# Fauxtastic

Als fashionista's verlangen we allemaal naar wat comfort in onze wintergarderobe, en deze kussenzachte tassen weten dat perfect te bieden. Naast de geometrische breisels bij Max Mara en de kleine zwarte jurkjes bij Loewe, zijn pluizige tassen in opvallende kleuren de gedurfde toevoeging die je wintergarderobe verdient. Je kunt schapenvachttassen vinden in allerlei vormen en maten, van clutches tot oversized tassen, die talloze mogelijkheden bieden om je winterstijl te versterken.Combineer het met: een crèmekleurig gebreide trui en een wollen jas voor een dagje uit, of een verleidelijke mini-jurk, designer panty's en hakken voor een avondje in de stad. Rawrrr... We loving it!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt