Menu

19/09/2023

In stijl naar je werk met de juiste tas

De temperaturen zijn weer gedaald en de kinderen zitten alweer een paar weken op school. De zomervakantie is voorbij en het is weer tijd voor een frisse start op je werk. Maar hoe zorg je nou dat je in stijl weer op je werk verschijnt? Geen zorgen! Wij hebben een aantal werktassen voor je op een rijtje gezet. Hierbij hebben we gekeken naar welke tas het meest geschikt is voor verschillende beroepen.

 

*klik op de afbeelding om naar het artikel te gaan

Docent

Ben je docent op de middelbare school? Dan is de Tarlton laptoprugzak van Cowboysbag misschien iets voor jou. Deze cognackleurige rugzak heeft een ruim hoofdvak. Hierdoor heb je genoeg ruimte voor je schoolboeken, nagekeken toetsen, broodbakjes en eventueel je laptop. Door de verschillende kleine vakken in en op de tas, kun je alles georganiseerd meenemen. In de tas vind je een steek- en ritsvak, ideaal voor bijvoorbeeld je telefoon en sleutels. Daarnaast heeft de tas een voor- en achtervak.

 

Advocaat

Als advocaat heb je vaak veel belangrijke documenten bij je. Het is essentieel dat jouw tas hier de ruimte voor biedt. De Verona laptoptas van Castelijn en Beerens is daarom perfect voor jou! Door de verschillende grote vakken blijven je documenten gescheiden van elkaar en overzichtelijk in je tas. De tas heeft ook nog twee pennenlussen, een sleutelhaak en een laptopvak met ruimte voor een laptop tot 15.6 inch. Deze klassieke tas is gemaakt van prachtige Italiaanse runderhuid. Naast deze bruine uitvoering, is hij ook verkrijgbaar in cognac kleur. Kom in stijl aan op je kantoor met deze prachtige Castelijn en Beerens!

 

Personal Trainer

De ruime rugzak van Thule beschikt over twee ruime compartimenten met ritssluiting. Zo kun je vieze sportkleding apart opbergen van je lunch. Wel zo lekker, toch? Binnenin vind je veel steek- en ritsvakken voor bijvoorbeeld je telefoon, sleutels en sportschoolpasje. Heb jij je laptop of tablet nodig voor trainingsschema's? Geen probleem! De Thule tas heeft ook nog een laptopvak van 15.6 inch en een tabletvak van 10.5 inch. Aan de zijkanten van de tas is ruimte voor drinkflesjes.

 

Dokter

De klassieke dokterstas kan in deze lijst natuurlijk niet ontbreken. Met deze The Doctor tas van Mutsaers straal je professionaliteit en stijl uit. De tas is gemaakt van de hoogste kwaliteit Italiaans rundleer. Hij is verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin en cognac, heeft een stevige handgreep en wordt geleverd met een afneembare en verstelbare schouderband. Draag jij hem liever in de hand of over de schouder? Deze ruime tas past zich aan aan jouw voorkeuren. Binnenin de tas vind je een uitneembare vakkenverdeling bestaande uit vier ruime steekvakken, ideaal voor jou als dokter!

 

Grafisch vormgever

Ben jij grafisch vormgever? Dan heb je vast een grote laptop die je overal mee naartoe neemt. De Kapton & Son laptoprugzak uit de Helsinki collectie is precies wat jij nodig hebt! Deze rugzak biedt namelijk de ruimte aan een laptop tot wel 19 inch. De tas is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, onder andere in Navy Blush (zie foto). Het strakke en minimalistische design maakt hem een toevoeging aan elke outfit. Daarnaast is de tas waterafstotend en gemaakt van gerecyclede PET-flessen, maar dat is nog niet alles. Deze rugzak heeft een tal aan opbergmogelijkheiden door de drie ritsvakken en twee steekvakken. Georganiseerd en stijlvol onderweg!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt