Menu

23/03/2023

Spring Summer trends 2023 part 2

Een maand geleden zijn er weer talloze trends gespot tijdens de runway shows van diverse Fashionweek events. In onze vorige blog hebben wij al een aantal tassentrends uitgelicht. Maar daar blijft het niet bij! Daarom hebben wij deze week weer drie gloednieuwe trends voor jullie in petto. Wellicht heb jij ze zelf al gespot op social media of in het dagelijkse straatbeeld. Van trends die we al een tijdje niet gezien hebben tot aan trends die hun bestaan gewoon voort zetten. Benieuwd welke dat zijn? Hieronder hebben wij het een en ander voor je op een rijtje gezet. Wij stomen je alvast klaar voor een fashionable voorjaar!

*Klik op de afbeeldingen om naar de productpagina te gaan*

Trend 4: Voici les Baguettes

Een baguette tas mag niet ontbreken in je garderobe! Je herkent hem door zijn smalle en rechthoekige vorm, waar jij met gemak je onmisbare items in kwijt kan. Deze schattige parels begeven zich al een enige tijd in de top 10 fashion trends, maar voerde al in de jaren 90 en 00's de boventoon. Niemand minder dan ontwerpster Silvia Fenturini Fendi maakte een begin van deze It-bag fever. Je zult hem misschien wel herkennen uit de cult serie Sex and the City. Ook dit jaar zagen we hem in verschillende kleuren, maten en materialen terugkomen op de catwalk. Ben jij ook verliefd op deze trend? Zoek niet verder, want wij hebben een hoop pronkstukken voor je in petto. 

Trend 5: Wristlets Darlings

Tassen die je om je pols kunt dragen zijn dit voorjaar mega populair. Een clutch en handtas in één, wat ons betreft ideaal om mee te nemen voor een avondje uit. Van een effen kleur tot aan een opvallende print, de keuze is reuze. Dankzij de wristlets bag gref jij op een stijlvolle manier jouw outfit een boost. Ontbreekt bij jouw nog zo'n verfijnde tas? Merken zoals Guess en Michael Kors verrassen jou met een boel prachtige exemplaren. Neem snel een kijkje in onze shop.

Trend 6: Sunset Glam

Metallic, glitters en pailletten, het kan in 2023 niet gek genoeg! Deze glinsterende tassen mogen zo opvallend mogelijk in het straatbeeld verschijnen. En dan niet alleen in de avond! Deze feestelijke tassen worden namelijk ook gecombineerd op casual outfits. Een touch of glam bij een bezoekje aan dichtstbijzijnde winkelcentrum kan geen kwijt. Hou jij van deze main character vibes en besluit jij dit voorjaar te gaan voor een metallic kleurige tas? Dan is de champagne kleurige crossbodytas van Furla een echte aanrader. Ben jij helemaal in de ban van glitters? Bekijk dan de gehele Bulaggi collectie op onze website. 

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt