Menu

27/10/2022

Deze trends ga jij in het najaar zien! Part 2

In de eerdere trendblog werden de trends in kleinere tassen uitgelicht. Naast crossbodytassen en clutches bestaan er natuurlijk nog een hoop andere tassen. Bijvoorbeeld rugtassen en schoudertassen. Dit najaar maakt de ‘preppy backpack’ een terugkeer. Waar mensen eerder voor een eenvoudige, stoffen of kunststoftas kozen, zullen zij nu een leren rugzak of een strakker model kiezen. En waarom zou je voor één kleur kiezen als je ook kan combineren? Color blocking is helemaal in! Of ga je voor de creatieve variant; de art all over tas? 

 

#3  PREPPY BACKPACK COMEBACK

De preppy backpack is een ideale vervanging voor jouw dagelijkse schoudertas of eenvoudige rugzak. Een nette rugzak geeft je de mogelijkheid om handsfree te reizen. Ga jij lekker op de fiets naar werk? De preppy rugzak blijft op zijn plaats; geen gedoe meer met slingerende schoudertassen en toch kom je aan in stijl. Een nette rugzak is erg goed te stijlen met een spencer, mantel of blazer. Maak je outfit helemaal tip top met een pied-de-poule, tartan of plaid patroon.

 

 

 

#4 COLORBLOCKING RULES

Color blocking is het combineren van meerdere, felle kleuren, in één item of look. Een color blocking outfit bestaat uit kledingstukken in verschillende felle kleuren, die op een (onverwachte) manier toch bij elkaar passen. Bij tassen zie je dat verschillende delen van de tas een andere kleur hebben. De trend ‘Color Blocking Rules’ maakt tassen interessant door de verschillende kleuren, die wel strak in hun block zitten. Als jij opzoek bent naar een frisse look en even iets anders wil dan jouw basic crossbody, dan is een color blocking tas een perfect match! 

 

 

 

#5 ART ALL OVER

Kleding bedekt in kunst. Je zag het op de fashionshows van Fendi, Prada en Louis Vuitton. Geborduurde items, graffiti, beschilderde stof; het kwam allemaal voorbij. Dit is een trend waarmee je zeker opvalt. De trend ‘Art All Over’ gaat nog een stapje verder dan ‘Color Blocking Rules’. Het is een uitdaging om Art-tassen te stijlen, want een kunstwerk bestaat vaak uit een hoop kleuren. Hierdoor vallen de kunstachtige tassen van zichzelf al op. Maar als jij dit goed weet te stijlen, steel jij de show in de stad, op visite of misschien wel in het museum.

Ben jij benieuwd naar meer trends van dit seizoen? Bekijk onze blog van vorige week!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt