Menu

22/12/2021

De Nieuwjaarshoroscoop

Happy new year! We staan aan het begin van een nieuw jaar en dat betekent ook dat de sterren nieuwe inzichten en avonturen voor ons in petto hebben. Zat het afgelopen jaar je niet mee en ben je wel toe aan een frisse start? Heb je zin in nieuwe uitdagingen in je carrière of op liefdesgebied? Hoewel de toekomst op het moment niet altijd even zeker is weten de sterren jou wat houvast te bieden.

 

Nieuwjaarshoroscoop Van Os tassen en koffers

 

Ram 21 mrt - 20 apr

Wat staat er in het nieuwe jaar jou te wachten? Geluk maak je voor een deel zelf, en dat is aan jou wel toevertrouwd. Spontaan, actief en ondernemend zijn, dat zijn kwaliteiten die aan een Ram worden toebedeeld. Wanneer de kans zich aangrijpt, zal jij zonder twijfel een kort reisje boeken om toch even te kunnen genieten van een andere omgeving. 

 

Stier 21 apr - 20 mei

Het thuiswerken is voor de Stier geen probleem. Het verhoogt je productiviteit en het zorgt ervoor dat je minder in de clinch ligt met collega's, want jouw koppigheid wil nog weleens zorgen voor een discussie. Hopelijk mag je dit jaar weer iets vaker naar het kantoor. Trakteer jezelf daarom op een werktas! Financieel zal het je dit jaar voor de wind gaan.

 

Tweelingen 21 mei - 21 juni

In tegenstelling tot de Stier kan jij niet wachten om weer naar het kantoor te gaan. Lekker de collega's om je heen. Elkaar op de hoogte stellen van elkaars leven gaat toch wat lastiger zonder elkaar te zien. Je energie kan je kwijt met een stedentripje in eigen land. Zo kan je de honger naar kennis en nieuwe dingen stillen. Voor de vrijgezelle Tweelingen is er wat zicht op een nieuw hoofdstuk in de liefde. Het daten wordt na het loslaten van de maatregelen wat makkelijker. Je bindt makkelijk met mensen, dus daten zonder hindernissen geeft hoop.

 

Nieuwjaarshoroscoop Van Os tassen en koffers 

 

Kreeft 22 juni - 22 juli

Als jouw familie maar niks overkomt! De afgelopen twee jaar is dat een constante zorg. Hopelijk kan je dat het komende jaar iets meer loslaten, omdat de situatie zich verbetert. Dan kan je weer meer je naasten zien en wellicht wat leuks met ze ondernemen. Je houdt daarom wat meer energie over dit jaar. De liefde laat helaas nog even op zich wachten, tenzij je al in een relatie zit, want dan voel je dat je nader tot elkaar groeit komend jaar.

 

Leeuw 23 juli - 23 aug

De Leeuwen gaan dit jaar vlammen. De verwachting is wel dat jullie toptijden meer in de eerste helft van het jaar liggen. De zon, waar de vrolijke en warme Leeuwen hun kracht uit halen, krijgt in oktober met een lichte verduistering te maken. Vanaf dan is het moment van voorspoed voorbij. Bewaar wat geld voor de dure eindmaanden van het jaar en probeer zoveel mogelijk van de zomer te genieten.

 

Maagd 24 aug - 22 sept

Het liefst ga je discussies uit de weg, maar als jij je dit jaar laat gelden, dan ga je een mooi financieel jaar tegemoet. Blijf voor de rest vooral jezelf. Werk hard en blijf hygiënisch en nuchter. Dit houd je dit jaar zowel mentaal als fysiek gezond. Het wordt een slecht jaar voor de liefde. De juiste persoon komt gewoon niet voorbij, maar je hebt niet per se een ander nodig om het beste uit jezelf te halen.

 

Weegschaal 23 sept - 23 okt

Probeer dit jaar te werken aan je communicatieskills en besluitvaardigheid. Alles ligt nu op zijn gat en dat zorgt ervoor dat jij even geen beslissingen hoeft te nemen. Een lange termijn planning loopt daarom in de soep. Houd dit in je achterhoofd, zodat je de zaken op orde houdt en je geen spijt achteraf krijgt. Van nature ben je erg berekenend en dat komt in je relaties goed van pas dit jaar.

 

Schorpioen 24 okt - 22 nov

Je mentale gezondheid krijgt de prioriteit dit jaar. Het zijn zware tijden voor je. Of je het nou eens bent met de maatregelen of niet, ze frustreren je enorm en je hebt daarom een uitlaatklep nodig. Gelukkig is er je partner die een luisterend oor biedt, probeer daar gebruik van te maken. Sporten kan ook helpen om dit jaar goed door te komen.  

 

Nieuwjaarshoroscoop Van Os tassen en koffers

 

Boogschutter 23 nov - 21 dec

Gaat de Ram je dit jaar de liefde brengen waar je naar snakt? In mei staan Jupiter en Mars op één lijn met de maan. Een romantisch verhaal ligt daarom in het verschiet. Maak gebruik van deze energie en pluk er de vruchten van. Met de eigenschappen die jou normaal worden toegeschreven ga je dit jaar ver komen.

 

Steenbok 22 dec - 20 jan

Het zal een wisselend jaar worden voor jou. Saturnus is vaak stationair aan de hemel te zien dit jaar, en dat staat symbool voor de haperende voortgang van komend jaar. Maar als er gepiekt kan worden, dan moet je ook het moment herkennen en de volle buit gaan pakken. Dit kan je in dit moeizame jaar heel veel opleveren op de gebieden van liefde en carrière. 

 

Waterman 21 jan - 19 febr

Het wordt een stroeve start voor de Waterman in 2022. Naarmate het kwik stijgt, groeit ook jouw kans op contact met anderen. Je ontmoet leuke nieuwe mensen. Gek maar waar, is dat er een grote kans is dat je de nieuwe vrienden (of je nieuwe vlam!?) ontmoet bij een protestmars. Ook in 2022 zijn er hot topics waar jij over valt. Blijf strijden voor gelijkwaardigheid en het levert je naast voldoening nog meer op dit jaar!

 

Vissen 20 febr - 20 mrt

Lezen en/of gamen zijn de manieren om aan de werkelijkheid te ontvluchten. Het is dan ook niet vreemd om je daar weer op te gaan storten dit jaar. Vergeet niet om oog te houden voor de mensen om je heen. Van jezelf ben je een persoon die niet snel een telefoontje pleegt of een appje stuurt om contacten te onderhouden. Je loopt daardoor dit jaar kans om sociale contacten te verliezen. Onderhoud ze goed!


Untitled Document