Menu

26/02/2021

Hiking is hot!

Één van de overgebleven activiteiten die je tegenwoordig kan doen, is wandelen. Samen of alleen, lekker door de natuur of de stad. Wanneer je een tijdje op pad bent is het handig als je een plek hebt om dingen in op te bergen. Want je jas gaat uit door het lekkere weer, je flesje water en snacks moeten mee en ook je powerbank mag niet vergeten worden. Een rugzak kan daarom niet ontbreken tijdens het lopen. Mocht je graag willen wandelen of een nieuwe route willen proberen, zoek dan niet verder! Geïnspireerd door toprugzakken adviseren wij je de volgende wandelgebieden (klik op de foto’s voor de links):

 

Cabaïa x Maastricht

Cabaïa is bedacht door Bastien die in 2019 tassen toevoegde aan zijn assortiment. Zijn rugzakken zijn volgens hemzelf origineel en vol goeie ideeën. Een goed idee is het zeker om deze rugzak mee te nemen bij het wandelen. Omdat Cabaïa is ontstaan in Parijs, de internationale stad van de liefde, raden wij een wandeling aan in onze eigen stad van de liefde.. Maastricht. Deze warme stad in het zuiden van het land heeft zoveel gezelligheid en moois te bieden. Dit ondervind je ook tijdens het wandelen in Maastricht-Zuidwest. Van Fort Sint Pieter tot Château Neercanne, verwen je ogen en beweeg je benen!

 

 

Bold Banana x Eindhoven

Bold Banana kent zijn oorsprong uit het Brabantse Eindhoven. Daar zijn de minimalistische tassen met de kenmerkende verwisselbare front straps te ontstaan. Een tas die je naar hartenlust kunt aanpassen dus! De tassen zijn gemaakt voor het vervoeren van laptops, maar wie zegt dat je de tas niet mee kunt nemen tijdens een wandeling? Het wandelen kan uitstekend in de geboortestad van dit merk. Bijvoorbeeld met de wandelroute die langs de Dommel loopt. Wandelend over bruggetjes, langs natuurgebieden en de High Tech Campus.. Een lekker dagje op stap!

 

 

 

 

Suitsuit x Soest

Pastelkleuren en koffers is het eerste waar je aan denkt bij het horen van SuitSuit. Maar hun rugzakken zijn ook items om helemaal wild van te worden! Suitsuit vond haar oorsprong in Soest. Laat daar nou net een schitterende Happen en Stappen route in de buurt zijn! Met de keuze uit verschillende arrangementen bewandel je een pad met onderweg punten om wat smakelijks te nuttigen. Geniet van de Soester Duinen en het lekkers on the way!

 

 

 

Fjällräven x Veluwe

Fjällräven is een gevestigde naam in de rugzakkenwereld. Het merk met het vosje heeft een avontuurlijke achtergrond en dat maakt deze rugzakken bij uitstek geschikt voor het wandelen. Als een ode aan het merk, is het wandelen in de Veluwe een goede route. Naar het schijnt zijn daar relatief veel vossen te vinden! Of je ze ziet kunnen we niet beloven, want vossen zijn schuwe dieren en zullen daarom niet snel tevoorschijn komen. Ga lekker op pad met deze duurzame stevige tassen van Fjällräven!

 

 

 



BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt