Menu

21/12/2020

See you soon with Os in 2021

De jaarwisseling nadert. De week die daaraan voorafgaat is een tijd van terugblikken, conclusies en lijstjes. Ook wij bij Van Os zullen samen met jou het veelbewogen jaar samenvatten. Dit wordt gedaan aan de hand twee lijsten. Als eerste krijg je de top vijf best verkochte items van 2020. Als tweede bespreken we drie nieuwe merken die hun intrede hebben gedaan dit jaar. Dus, riemen vast!

 

5. Samsonite S’Cure Zwart

Huh!? Een koffer in de top vijf? In 2020? Jazeker! Of dat het een toekomstaankoop was of dat jullie er toch even snel ertussenuit gingen weten wij natuurlijk niet. Wat wij wel weten is dat deze koffer een populaire is. Wij begrijpen ook goed waarom. Samsonite is een gevestigde naam in de kofferbranche en levert betrouwbare koffers. Voorzien van TSA-slot en licht materiaal, deze koffer heeft (of zal) genoeg mensen met een onbezorgd gevoel op reis laten gaan. Kijk naar deze of naar andere Samsonite koffers!

 

                    Bekijk dit artikel

 

4. Zebra Trends Rosa Zwart

Het verrast ons niet dat deze tas de top vijf gehaald heeft. Wij zijn namelijk helemaal weg van deze tas van Zebra Trends! De gekartelde bovenrand is een speelse toevoeging op een verder basic tas. Dit maakt het een tas die goed te combineren is met veel van je outfits. Het formaat is daarbij perfect voor alledaags gebruik en de schouderhengsels en -band geven meerdere draagopties. Voeg deze ingrediënten samen en je hebt een schot in de roos!

 

                   Bekijk dit artikel

 

3. Ted Baker Soocon Zwart

We zien hier een patroon, niet? Iedereen weet dat zwart een populaire kleur is. Want wat valt er beter te combineren dan een zwarte effen tas? Ted Baker weet dit simpele concept een eigen draai te geven door te spelen met de stevige stof en door de eigen naam niet te opvallend te tonen. Deze minimalistische schoudertas van het welbekende merk is daarom een graag gewilde item gebleken. En terecht! Brons is daarom bestemd voor deze schoudertas.

 

               Bekijk dit artikel

 

2. Valentino

Essentials vertrouwden jullie graag toe aan deze crossbodytas van Valentino Handbags. Deze tas was zelfs zo in trek, dat deze uitverkocht is! Daarmee heeft deze tas een mooie tweede plek behaald. Uiteraard wederom een zwarte tas met ditmaal een gouden ketting. Dit is een detail dat vaker voorkomt bij Valentino Handbags. Wij begrijpen dat je baalt dat dit model niet meer te verkrijgen is. Gelukkig heeft Valentino Handbags een herkenbare stijl, dus verwijzen wij graag naar andere tassen van dit merk. De kans dat je iets vindt, is aanzienlijk!

 

                   Bekijk dit artikel


1. Flora & Co Saffiano Zwart

Met stip op één staat deze weergaloze zwarte schoudertas van Flora & Co. Zwart, effen, stevig en afgemaakt met zilveren hardware. Met de afneem- en verstelbare schouderband is ook aan draagcomfort gedacht. Deze geeft namelijk de mogelijkheid om de tas op verschillende manieren te dragen. Alles tezamen is dit dé ideale tas om voor verschillende doeleinden. Zoals voor school, shoppen of een tripje naar het pretpark. Kortom, deze tas is het vaakst in jullie winkelmandje terecht gekomen en krijgt de spreekwoordelijke gouden medaille!

 

                Bekijk dit artikel

 

De lijst van top 5 best gekochte items smaakt naar meer natuurlijk. In bovenstaande top 5 staan producten van merken die hun strepen reeds verdiend hebben. Voor de tweede lijst springen we over naar de tegenpool daarvan. Daarom volgt hier een lijst van een stel nieuwe merken die wij in 2020 hebben mogen verwelkomen. Om het behapbaar te houden zal het blijven bij een greep uit deze categorie, beginnend met Estella Bartlett.

 

1. Estella Bartlett

Estella Bartlett is een merk dat gericht is op accessoires. Daaronder vallen hun geweldige bijoudozen, clutches en pasjeshouderpurses. Na een vijftal zwarte items is het misschien toch wel fijn om wat kleur te zien. Met vrolijke kleuren en/of krachtige leuzen weet Estella Bartlett fantastische designs neer te zetten die ons hebben betoverd. Wij worden ontzettend blij van de levendige ontwerpen en raden je daarom aan om te kijken naar wat Estella Bartlett te bieden heeft!

              Bekijk dit artikel

 

2. Rolser

Het Spaanse merk Rolser is gespecialiseerd in het ontwerpen van boodschappenkarren en weet daar ook nog eens prijzen mee te winnen! In de prijzenkast staan onder andere trofeeën voor hun innovaties. Een powerhouse als Rolser is een echte aanwinst gebleken in ons assortiment. Ten tijde van de lockdown zit men veel thuis. Boodschappen is dan al gauw een uitje en een goede reden om eens even te wandelen. Met een boodschappenkar wordt dit een stuk comfortabeler.

 

                    Bekijk dit artikel

 

3. Love Moschino

Een grote naam die wij sinds dit jaar verkopen is Love Moschino. Een merk dat niet bang is om zijn eigen naam te tonen en dit op stijlvolle wijze doet. Denk hierbij aan hardware dat afsteekt tegen de tas of aan een mooie print. Het brede assortiment loopt van telefoontasjes tot aan rugzakken. Opvallen mag en doe je zeker met een tas van Love Moschino. Een uitstekende toevoeging aan ons aanbod en aan jouw tassencollectie!

                Bekijk dit artikel

 

Dit was 2020 Wrapped Up Van Os stijl. Wij bedanken jullie vanuit de grond van ons hart voor wat jullie betekend hebben voor ons in het afgelopen jaar. In het komende jaar hopen wij jullie weer te ontmoeten in onze online store, maar ook zeker in onze fysieke winkels. Dat het jaar in een lockdown eindigde is zuur, maar vanaf 19 januari gaan de deuren weer open en zijn jullie weer van harte welkom. Wij wensen jullie een goede, gelukkige en vooral gezonde jaarwisseling!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt