Menu

12/10/2020

Buiten-Gewoon Waterproof!

De herfst komt er weer aan! Tijd voor gezellige avonden op de bank met warme chocolademelk, bladeren die de prachtigste herfstkleuren krijgen en heerlijke truien die jouw warm houden tijdens de koudere dagen. Helaas blijven regen en wind ook niet uit tijdens deze periode. Op school of werk komen met een natte tas en als resultaat daarvan ook natte spullen, bah! Wij hebben speciaal voor jou onze favoriete waterproof merken op een rijtje gezet, zodat jij voortaan al jouw spullen veilig en droog met je mee kan nemen!

Rains

Rains is inmiddels niet meer weg te denken uit de tassenwereld. Dit merk met Deense roots heeft een te gekke collectie met waterproof tassen. Rains vind het erg belangrijk om functionaliteit te combineren met een mooi eigentijds design. Daarom hebben de tassen van Rains een strak, eenvoudig design, dat eigenlijk tijdloos is en elk jaar weer in de mode is. Daarbij zijn de tassen gemaakt van een waterdichte stof die hetzelfde is als die van een regenjas. Hierdoor kan er vrijwel geen water de tas binnendringen en kan jij gerust al jouw spullen veilig en droog met je meenemen.

 

Onze favoriete Rains tassen voor een regenachtige dag:

 

       

 

New Rebels

New Rebels, de naam zegt het al een beetje, een merk dat niet bang is om anders te zijn dan andere merken en om op te vallen. New Rebels weet dat de weg waar iedereen zich op bevindt uit ups en downs bestaat. In deze hectische wereld is het daarom belangrijk om iets te hebben waar je op kan vertrouwen. De tassen van New Rebels zijn producten waar je echt op kunt bouwen en altijd met je mee kan nemen! Zo zijn deze rugtassen ruim, sterk en hebben ze veel handige functies om jouw spullen zo goed mogelijk op te kunnen bergen. Bovendien zijn een aantal tassen waterdicht, waardoor je zelfs jouw laptop of tablet onbezorgd met je mee kan nemen. A bag that takes you places!

 

Deze New Rebels tassen houden jouw spullen droog:

 

     

 

Cabin Zero

Zorgeloos op reis, wie wil dat nou niet? Je moet vaak aan zoveel denken dat het laatste waar je je zorgen om wilt maken je bagage is. Cabin Zero vindt het ook belangrijk dat mensen onbezorgd op reis kunnen en daarom zijn de tassen van dit merk volledig ingespeeld in het reizen zo comfortabel mogelijk te maken. Zo zijn deze tassen geschikt voor het vliegtuig (cabin) en wegen ze bovendien niks (zero). Deze tas kan ook perfect gebruikt worden als casual tas, doordat ze erg functioneel zijn. Bovendien zijn ze gemaakt van een waterafstotend materiaal, waardoor de tas erg handig is in het regenachtige Nederland. Happy travels…even in the rain!

 

Met welke tas ga jij een regenachtig avontuur tegemoet?

 

     


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt