Menu

02/07/2020

Stichting EKIKO

 

Stel je voor, je zit middenin een crisissituatie en wil zo snel mogelijk het huis uit! Maar dan besef je opeens dat je helemaal geen tas of koffer hebt! HELP!

Alleen al in Twente worden per maand 20 tot 25 kinderen uit huis geplaatst doordat er een crisissituatie plaatsvindt in huis. Sommige ouders zijn namelijk niet in staat om hun kinderen veiligheid te bieden die zij behoren te krijgen. Daarom worden zij opgenomen en beschermd door pleegzorg.
Om deze kinderen een handje te helpen en wat houvast te geven is stichting EKIKO ontstaan: Elk Kind een Koffer, want ieder kind verdiend zijn eigen spullen, eigen herinneringen én om mee te beginnen: een eigen koffer. 

Van Os

Samen met Samsonite en stichting EKIKO heeft Van Os een campagne opgezet. Tijdens deze campagne kunnen klanten een ‘oude’ tas of koffer inruilen voor een nieuwe van het merk Samsonite. Alle oude tassen en koffers worden vanuit de winkels opgestuurd naar de reparatieafdeling van Van Os die eventuele kapotte onderdelen repareren en zorgen dat de koffers er weer spik en span uitzien! Nadat alle tassen en koffers weer zijn hersteld worden deze opgestuurd naar stichting EKIKO. Zij geven de tassen en koffers een tweede leven bij kinderen in de regio Twente. 

Doe jij al mee aan deze campagne? De tassen en koffers kunnen tot en met 31 augustus 2020 ingeruild worden. 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt