Menu

11/05/2020

De 5 leukste neon tassen bij Van Os

Wow! Dit is nog eens opvallen! Door deze felle neon kleuren ben jij ready voor de zomer! Combineer deze vrolijke kleur met een zwart item, dan valt je tas nog eens extra op. 
 
Neon was niet alleen vorig jaar een grote trend, ook dit jaar kunnen we er nog van genieten. Alle neon kleuren waren te zien op de Catwalk tijdens de Lente-Zomer 2020 shows. Ook in de tassen industrie kan deze trend niet wegblijven. Daarom hebben wij voor jou vijf gave items uitgezocht die jouw outfit net die pop-of-colour geven.
 
Valentino Handbags 
Met deze fashionable Valentino Handbags crossbodytas uit de Divina collectie ben jij helemaal klaar voor de zomer. Combineer hem leuk met een spijkerbroek en een witte top. Of laat het roze terugkomen in een leuke bloemetjes blouse. Genoeg combinaties om te maken dus!
Fred De La Bretoniere 
Wij zijn helemaal verliefd op deze gave groenen tas van Fred De La Bretoniere. Het is de perfecte crossbody om overal mee naartoe te nemen. Maar is groen toch niet jou ding? Geen zorgen, de crossbody is ook verkrijgbaar in andere kleuren zoals geel en blauw.
The Monte 
Hoe leuk is deze vrolijke tas van The Monte? Elk seizoen creëert het Scandinavische ontwerpteam collecties die zijn aangepast op de vraag van de klant en die passen bij allerlei gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar een Urban-style, iets elegants, een functionele tas of juist city chic, je kan deze crossbodytas echt overal mee naartoe nemen.
Eastpak
Heuptassen zijn van zichzelf al een onwijze trend. Dus met deze neon heuptas van Eastpack loop je er dubbel zo fashionable bij. De heuptas neem je gemakkelijk overal mee naar toe. En weet je wat deze tas nog extra speciaal maakt? Hij is volledig transparant.
Secrid 
In je nieuwe neon tas mag natuurlijk geen neon portemonnee ontbreken. Wat dacht je van deze pasjeshouder van Secrid. De cardprotector beschermt jouw pasjes optimaal, zowel tegen breken als ongewenst uitlezen. Dit model in de kleur geel biedt ruimte voor zes normale pasjes.

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt