Menu

20/12/2019

BAG TO BLACK

Het is ondertussen al ruim 19 jaar geleden dat het tijdperk van de ’00 is begonnen. Ook dit tijdperk was weer vol nieuwe mode en nieuwe technologie. Veel van de mode in die tijd was geïnspireerd door de muziek- en filmwereld. Stijliconen als Beyoncé en Christina Aguilera waren in die tijd ook erg populair. Van metallic leggings tot aan de Birckenstocks, er is een hoop veranderd!

Naast mode waren er natuurlijk een aantal andere ontwikkelingen die we nu misschien al vergeten zijn. Weet je het nog? Van een krabbel op Hyves en Kazaa om muziek te downloaden tot aan de lange avondjes achter de computer om met je vrienden en vriendinnen te kunnen MSN'en! En weet je het nog… naar school met je nieuwe Eastpak tas.

Ook was het erg stoer om een zonnebril te dragen. Het coolste was als jouw zonnebril gele, blauwe of roze glazen had. Het maakte ook niet uit of je jouw zonnebril op je hoofd of in je haar droeg, als hij maar klein en gekleurd was! Deze hype was vooral trendy onder de jongeren onder ons en kwam mede dankzij Anastacia, een Amerikaanse zangeres. Naast zonnebrillen hadden veel mensen in die tijd ook een grote logoliefde. Van een Tommy Hilfiger topje met spaghettibandjes tot aan een G-star broek, merken deden het erg goed in die tijd! Ook in de tassenwereld waren de tassen van Chanel en Louis Vuitton erg gewild. Altijd al een tas of koffer gewild die geïnspireerd is door de ’00? Kijk maar eens naar de tassen en koffers hieronder:

MICHAEL KORS

METALLIC LOOK

CROCO AND BUCKLES

EASTPAK


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt