Menu

04/06/2019

Top 5 eindexamencadeaus!

Het behalen van je diploma is een echte prestatie. Daar hoort natuurlijk een leuk cadeau bij. Maar wat geef je aan iemand die net zijn diploma heeft gehaald? Dat is altijd maar weer een lastige vraag. Wij hebben daarom een Top 5 Eindexamencadeaus opgesteld om jou wat inspiratie te geven wanneer je gaat shoppen voor cadeaus! 


1. Ortbitkey Sleuteletui Orbitkey 2.0 Sage Groen
Om je sleutels op een stijlvolle manier mee te nemen heb je een goede sleuteletui nodig. Deze van Orbitkey is perfect om je sleutels bij elkaar te houden en hierdoor kunnen ze ook niks anders in je tas beschadigen! Een ideaal cadeau want iedereen heeft wel sleutels die hij/zij elke dag met zich meeneemt. En mocht je liever een ander kleurtje cadeau doen dan kun je die heel gemakkelijk vinden op onze website! 

2. Secrid Pasjeshouder Cardprotector Zilver
Een pasjeshouder is naast super handig ook nog eens enorm stijlvol. Deze van Secrid is door het minimalistische design makkelijk om overal mee naar toe te nemen, hij past in de kleinste tasjes of natuurlijk gewoon in je broekzak. Wanneer iemand weinig pasjes gebruikt is een Secrid pasjeshouder een perfecte uitkomst! 

3. XD Design Laptoprugzak Bobby Original Grijs
Wanneer je gaat studeren is een goede laptoprugzak essentieel. Naast dat de stijl van de rugzak heel erg belangrijk is moet hij ook veilig zijn. De rugzakken van XD Design zijn anti-diefstal, hierdoor kun je met een gerust hart door de stad heen lopen. Vooral handig wanneer de geslaagde naar een grote onbekende stad verhuisd! 

4. TheNorthFace Rugzak Electra Grijs
Deze rugzak van The North Face is goed geschikt om mee te nemen tijdens een weekend weg! Een goed geschikt cadeau voor de geslaagden die hun studie wat verder weg gaan doen, wanneer ze een weekend naar huis komen kunnen ze prima deze tas meenemen. Maar hij kan natuurlijk ook prima gebruikt worden om alle studieboeken in te vervoeren.  

5. SuitSuit Fabulous Fifties 66 cm Geel
Na het zwoegen voor de examens in het tijd voor ontspanning. Daar hoort natuurlijk een mooie vakantie bij! Deze SuitSuit koffer is perfect om mee te nemen tijdens het ontspanningsreisje! Wanneer je deze koffer geeft weet je zeker dat je helemaal goed zit, want zo’n stijlvolle koffer is nooit verkeerd om te krijgen! 

Voor meer cadeau ideeën kun je natuurlijk altijd terecht op onze website. Volg ons ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste collecties en de laatste trends! 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt