Menu

Andersen

Met een boodschappentrolley kun je gemakkelijk alle boodschappen super eenvoudig meenemen. Geen gesjouw meer met zware boodschappentassen. Met de extra steun onderaan zal deze bovendien niet uit balans raken of omvallen. Kortom, ideaal!

2 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter
2 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a

Gemakkelijk shoppen

Vanaf het moment dat je een Andersen boodschappen trolley in bezit hebt, is boodschappen doen een eitje. Geen gesjouw meer met die te zware boodschappentas, vanaf nu kan het met de boodschappentrolley van Andersen. Nooit meer te hoeven te tillen met veel te zware tassen en nooit meer iets hoeven te laten liggen omdat de boodschappentas al vol zit. Dat is toch een heerlijk idee?

Back to the beginning

Andersen is een Duits merk dat is opgericht als een familiebedrijf in 1958. Vanaf dat moment is Andersen een groot succes wanneer het gaat om boodschappentrolleys. In 1962 heeft Andersen een eigen fabriek in Satrup waar vandaag de dag nog steeds in geproduceerd in wordt. Voordat de fabriek bestond, werden alle boodschappentrolleys met de hand gemaakt in een paardenstal. Vandaag de dag is de export naar andere landen in Europa gestegen naar 40%!

Dé boodschappenkar

De boodschappenkarren zijn allemaal erg functioneel en praktisch. De meeste karren zijn lichtgewicht en hebben een frame van aluminium. Ook zijn bijna alle boodschappentrolleys eenvoudig in- en uit elkaar te halen, waardoor de trolley makkelijk meegenomen kan worden in de auto. Een steun aan de voorzijde zorgt ervoor dat de trolley niet omvalt wanneer deze recht op wordt gezet. En houd jij van fietsen? Neem gerust de boodschappentrolley mee want Andersen heeft ook een koppeling voor op de fiets zodat de trolley gemakkelijk mee kan.

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt