Menu

BURKELY CROCO CODY

Altijd al een Croco Cody tas van Burkely willen hebben? Shop hem nu met 15% korting. Actie is geldig t/m 27 september. De korting wordt automatisch verrekend in het winkelmandje. Zolang de vorraad strekt.

PORTEMONNEES

Mooie functionele portemonnees, groot of klein, dik of dun, met glitters of neutraal. Bij Van Os kan jij altijd een topper scoren!

COWBOYSBAG BAG SPECIAL

Cowboysbag bestaat 40 jaar en dit vieren we met een aanbieding van een classic model in een limited uitvoering. Shop hem nu voor een aantrekkelijk prijsje. OP=OP

/31
Van Os tassen en koffers
Leeuwarden

Zaailand 131
8911 CW Leeuwarden


Telefoon: 0172 447 593
OPENINGSTIJDEN
Maandag 13:00tot18:00 uur
Dinsdag 09:30tot18:00 uur
Woensdag 09:30tot18:00 uur
Donderdag 09:30tot21:00 uur
Vrijdag 09:30tot18:00 uur
Zaterdag 09:30tot17:00 uur
Zondag 13:00tot17:00 uur

Van Os tassen en koffers

Al sinds 1929 is de missie van het Rotterdamse familiebedrijf Van Os tassen en koffers om iedereen, door middel van persoonlijke aandacht, in contact te brengen met de beste kwaliteit tassen en koffers. Een tas of koffer vervoert de meest waardevolle spullen en wij vergezellen je graag in jouw zoektocht naar het juiste model. Door middel van ons hoge serviceniveau willen wij iedereen ook na de aankoop optimaal van dienst zijn. In een samenleving waarin de individualisering steeds sterker wordt, creërt Van Os tassen en koffers een omgeving waar iedereen nog terecht kan voor persoonlijke aandacht en uitmuntende service. Wij nemen jou ook graag, onder het genot van een kopje koffie, mee in onze wereld van tassen en koffers. 

Momenteel hebben wij 31 winkels, verdeeld over een groot deel van Nederland. Je kunt onze winkels vinden in de provincies: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Gelderland en Limburg. Bij iedere winkel vind je een breed scala merken, onderverdeeld in de categorieën tassen, koffers, reistassen, schooltassen, werktassen, rugzakken, portemonnees en overig.

Je bevindt je op onze webshop in een beveiligde omgeving. Van Os tassen en koffers heeft al sinds juni 2012 het Thuiswinkel Waarborg keurmerk. Alle betaalopdrachten worden op webpagina’s verwerkt die zijn beveiligd met een SSL-certificaat. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van de meest bekende en betrouwbare betaalmethodes zoals IDeal, Afterpay en Paypal.

Wil je je bestelling leuk in laten pakken? Dat kan. En nog gratis ook! Door gebruik te maken van onze gratis inpakservice, kun je je bestelling net even wat specialer maken voor jezelf of voor iemand anders. 

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt