Menu

Winactie

Wie jarig is trakteert!

Het succesverhaal van Van Os, de specialist in tassen en koffers, begint in 1929. Dat jaar opende oma van Os in Rotterdam een winkeltje met lederwaren. In 90 jaar is Van Os uitgegroeid tot een landelijke keten met 30 winkels en een webshop, waar wij je graag helpen om de ideale reisbagage te vinden.

Een Griekse vakantie winnen?

Met iedere aankoop bij Van Os maak je van 6 december 2019 tot en met 19 januari 2020 kans op het winnen van een 8-daagse reis voor twee personen naar een unieke locatie in Griekenland. Eliza was here biedt deze volledig verzorgde reis aan om het 90-jarig bestaan met ons te vieren. Waar de reis naartoe gaat in Griekenland is nog een grote verrassing. Wat wel zeker is, is dat jij de vakantie van je leven gaat meemaken!

Op vakantie met Eliza

Zeker zijn van een uniek plekje weg van de massa? Waar iedereen rechts afslaat, sla ik linksaf. Zo ontdek ik de meest bijzondere bestemmingen en vakantieadresjes. Luieren in mijn hangmat of proeven van de lekkerste, huisgemaakte gerechten, gemaakt door gepassioneerde eigenaren?

Dit zijn voor mij redenen om mijn koffers te pakken en in het vliegtuig te stappen. Eenmaal ter plaatse word ik opgewacht door een vriend, die altijd een lach om mijn gezicht weet te toveren. Of het nu de bijzondere verhalen zijn of de gastvrijheid, het geeft mij aan dat ik weer op mijn plek ben. Ondanks het enthousiasme waarmee ik telkens word verrast, trek ik er het liefst alleen op uit met mijn eigen huurauto. Onderweg ontmoet ik de meest bijzondere locals, stop ik altijd even bij een lokale markt en schuif ik met groot plezier aan bij een boerenlunch. Al etend en luisterend krijg ik al snel tips om de nacht door te brengen. Terwijl ik alle tips opschrijf en nadenk waar ik als eerste naartoe zal gaan, zijn mijn gedachten alweer ergens anders. Wat is het leven toch heerlijk in de Mediterrane...

Hoe gaat het in zijn werk?

Uit alle klanten die een aankoop hebben gedaan tussen 6 december 2019 en 19 januari 2020 én hun volledige gegevens hebben achtergelaten is een winnaar getrokken. De winnaar is via een mail op de hoogte gesteld.

Voorwaarden

Om kans te maken op deze reis moet je dus tussen 6 december 2019 en 19 januari 2020 een aankoop bij Van Os hebben gedaan en je volledige gegevens hebben achtergelaten. Verder geldt het volgende:

  • Het is een 8 daagse reis voor 2 personen
  • Je gaat naar een Griekse bestemming – met een standaard kamertype
  • Vertrek tussen 1 april 2020 en 31 oktober 2020 (m.u.v. schoolvakanties of in overleg)
  • Je hebt een creditcard nodig
  • Huurauto: klasse mini
  • De prijs is niet in te wisselen tegen contanten
Voor alle voor waarden van Eliza was here klik hier.

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt