Menu

Ted Baker tas

De focus van Ted Baker heeft altijd gelegen op kwaliteit, maar altijd met een knipoog. Ted Baker is dan ook wat Britten 'quirky' noemen: een beetje prettig vreemd. Dit heeft het merk de titel ‘no ordinary designer label’ opgeleverd. De tassen van Ted Baker staan dan ook bekend om hun opvallende designs met een traditionele, Engelse uitstraling.

38 artikelen Filter kiezen
38 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

Online Ted Baker tas kopen

Wilt u online een Ted Baker tas kopen? Dan bent u bij Van Os tassen en koffers aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een breed assortiment tassen van Ted Baker uit diverse collecties. De tassen van Ted Baker staan bekend om de opvallende designs en de traditionele, Engelse uitstraling. Snel navigeren:

Ted Baker tas in zwart, taupe of blauw

Bent u op zoek naar een Ted Baker tas in het zwart, taupe, blauw of andere kleur? Ook dan moet u bij Van Os tassen en koffers zijn. Wij bieden Ted Baker tassen aan in zeer diverse kleuren, uiteenlopend van donkere kleuren als zwart en blauw tot lichtere kleuren zoals taupe en beige.

Tips voor het kopen van een tas

Het kopen van een tas kan een ingewikkeld proces zijn. Tassen zijn er in ontzettend veel soorten, maten en kleuren. Als u er uit bent dat het een Ted Baker tas gaat worden, bent u al heel dicht bij uw nieuwe tas. Met een tas van Ted Baker maakt u echt een statement, aangezien Ted Baker tassen een heel opvallend karakter hebben. Als u hele kleurrijke Ted Baker tas koopt is het dan ook belangrijk om na te gaan of de tas goed past bij de door u gedragen kledingstijl. Ook zijn er Ted Baker tassen in wat neutralere kleuren zoals zwart, die eigenlijk bij iedere outfit passen. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de meeste shopper modellen van Ted Baker weinig rits- en steekvakken hebben. Wel hebben deze modellen vaak een groot compartiment waar u natuurlijk ook allerlei essentials kunt opbergen. In het geval van een shopper model kan het verstandig zijn om een bijpassende bag-in-bag te kopen. Let hierbij wel op de grootte van de tas waar de bag-in-bag in moet passen.

Ted Baker tas veilig bestellen

U kunt uw Ted Baker tas bij Van Os tassen en koffers altijd veilig bestellen. U bevindt zich op onze webshop in een beveiligde omgeving en wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde betaalopties zoals IDeal, Afterpay en PayPal. Bent u op zoek naar een Ted Baker verkooppunt in Nederland? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen dan direct voor u checken waar de door u gewenste Ted Baker tas op voorraad is.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt