Menu

Flora&Co schoudertassen

Flora&Co is het afgelopen jaar uitgegroeid tot een van de populairste merken op onze webshop. Het Flora&Co assortiment kenmerkt zich door de strakke designs en de luxe afwerking. Op deze pagina shopt u een ruim assortiment schoudertassen van dit populaire merk.

49 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
DOELGROEP
Wis filter
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter

Online Flora&Co schoudertas kopen

Wilt u online een Flora&Co schoudertas kopen? Dan bent u bij Van Os tassen en koffers aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een breed assortiment dames schoudertassen uit de Flora&Co Saffiano collectie. De schoudertassen van Flora&Co staan bekend om de strakke designs met voldoende opbergmogelijkheden en zijn daarnaast qua prijs erg interessant.

Flora&Co schoudertas grijs, zwart, blauw of andere kleur

Bent u op zoek naar een Flora&Co schoudertas in het grijs, zwart, blauw of andere kleur? Ook dan moet u bij Van Os tassen en koffers zijn. Wij bieden Flora&Co schoudertassen aan in zeer diverse kleuren, uiteenlopend van donkere kleuren als zwart en blauw tot lichtere kleuren als geel en roze.

Tips voor het kopen van een schoudertas

Waar let je op bij het kopen van een schoudertas? Over deze vraag kunnen wij u in een aantal stappen duidelijkheid verschaffen. Bij het kopen van een schoudertas moet u allereerst letten op de opbergmogelijkheden. De schoudertassen van Flora&Co bevatten vaak een of meerdere rits- en steekvakken. Hierdoor kunt u al uw dagelijkse benodigdheden gemakkelijk opbergen en meenemen. Daarnaast is het verstandig om een schoudertas met beschermnopjes aan de onderkant te kopen, zoals de Flora&Co schoudertassen die ook hebben. De nopjes beschermen de onderkant tegen slijtage. Tenslotte is het belangrijk om te letten op de afmeting van de schoudertas. Als u de tas bijvoorbeeld voor werk gaat gebruiken, is het verstandig om een schoudertas aan te schaffen waar A4-documenten in passen.  Sommige Flora&Co schoudertas modellen zijn aan de zijkanten te verbreden middels een rits.

Flora&Co schoudertas veilig bestellen

U kunt uw Flora&Co schoudertas bij Van Os tassen en koffers altijd veilig bestellen. U bevindt zich op onze webshop in een beveiligde omgeving en wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde betaalopties zoals IDeal, Afterpay en PayPal. Bent u op zoek naar een Flora&Co verkooppunt in Nederland? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen dan direct voor u checken waar de door u gewenste Flora&Co schoudertas op voorraad is.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt