Menu

Cowboysbag schoudertassen

Cowboysbag is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de meest iconische tassenmerken van Nederland. Het in Amsterdam opgerichte tassenmerk werd wereldberoemd in Nederland door the iconische Cowboysbag The Bag en de Cowboysbag The Diaperbag. Op deze pagina shopt u een ruim assortiment schoudertassen van dit Amsterdamse merk.

Online Cowboysbag schoudertas kopen

Wilt u online een Cowboysbag schoudertas kopen? Dan bent u bij Van Os tassen en koffers aan het juiste adres. Cowboysbag is namelijk terug van weggeweest! Wij hebben een zeer breed assortiment dames schoudertassen uit de Cowboysbag The Bag, Cowboysbag The Bag Small en Cowboysbag Little Bag collectie. De schoudertassen van Cowboysbag staan bekend om hun praktische indeling met voldoende opbergmogelijkheden en zijn daarnaast heel gemakkelijk te combineren met iedere outfit.

Cowboysbag schoudertas cognac, bruin, zwart of andere kleur

Bent u op zoek naar een Cowboysbag schoudertas in het cognac, bruin, zwart of andere kleur? Ook dan moet u bij Van Os tassen en koffers zijn. Wij bieden Cowboysbag schoudertassen aan in zeer diverse kleuren, uiteenlopend van donkere kleuren als zwart en cognac tot lichtere kleuren als beige en lichtgrijs.

Tips voor het kopen van een Cowboysbag schoudertas

Waar let je op bij het kopen van een schoudertas? Over deze vraag kunnen wij u in een aantal stappen duidelijkheid verschaffen. Bij het kopen van een schoudertas moet u allereerst letten op de kwaliteit. De schoudertassen van Cowboysbag zijn gemaakt van echt leer, waardoor ze door intensief gebruik alleen maar mooier worden. Daarnaast is het belangrijk om te letten op de opbergmogelijkheden. De schoudertassen van Cowboysbag bieden voldoende ruimte en meerdere rits- en steekvakken. Tenslotte moet u er na aankoop van een Cowboysbag schoudertas op letten dat u de tas met de juiste onderhoudsmiddelen onderhoudt.

Cowboysbag schoudertas veilig bestellen

U kunt uw Cowboysbag schoudertas bij Van Os tassen en koffers altijd veilig bestellen. U bevindt zich op onze webshop in een beveiligde omgeving en wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde betaalopties zoals IDeal, Afterpay en PayPal. Bent u op zoek naar een Cowboysbag verkooppunt in Nederland? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen dan direct voor u checken waar de door u gewenste Cowboysbag tas op voorraad is.


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt