Menu

Schoudertassen

In een aantal situaties is een schoudertas zeer geschikt als schooltas. Een schoudertas wordt over de schouder gedragen en dus niet op de rug. Bedenk daarom vooraf of u zware objecten in uw schooltas wilt meebrengen. Als dit het geval is kunt u beter een rugzak als schooltas kiezen. Als dit niet het geval is kunt u dus ook voor een schoudertas kiezen. Schoudertassen hebben een wat zakelijkere uitstraling dan een rugzak en zijn bijvoorbeeld ideaal voor studenten die ook stage lopen. Een ander voordeel van een schoudertas is dat u al uw documenten netjes kunt opbergen. De meeste schoudertassen zijn opgebouwd uit een aantal verschillende compartimenten waardoor u bijvoorbeeld belangrijke papieren kunt scheiden van uw lunchpakket. Tenslotte kunt u, door simpelweg de flap te openen, met een schoudertas altijd heel gemakkelijk bij al uw spullen. 

1 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
DOELGROEP
Wis filter
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter
1 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a

Voordelen van een schoudertas

Wat zijn de voordelen van een schoudertas?

  • Diverse opbergmogelijkheden
  • Zakelijke uitstraling
  • Snelle toegang tot alle documenten 
  • Documenten netjes op te bergen

Schoudertas matchen

Een schoudertas heeft een zakelijkere uitstraling dan een rugzak en is daardoor ideaal te matchen met wat nettere outfits. Dit komt bijvoorbeeld van pas voor studenten die naast hun studie stage lopen of een baan hebben waar zij een nettere outfit moeten dragen. Het voordeel van een schoudertas ten opzichte van een aktetas is de prijs. Schoudertassen zijn over het algemeen namelijk goedkoper dan aktetassen. Met een schoudertas ziet u er dus, voor minder geld, ook altijd netjes uit.

Schoudertassen van merken zoals Eastpak en Enrico Benetti

Wij hebben schoudertassen van een aantal merken in ons assortiment. Denk hierbij aan een schoudertas van merken zoals Eastpak, Enrico Benetti, Skooter en Vaude. Benieuwd naar de schoudertassen collectie van deze merken? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Schoudertassen veilig betalen

U kunt uw schoudertassen bij Van Os tassen en koffers altijd veilig bestellen. U bevindt zich op onze webshop in een beveiligde omgeving en wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde betaalopties zoals IDeal, Afterpay en PayPal.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt