Menu

Satch

Het merk Satch staat voor stijl, kwaliteit en functionaliteit. De passie van de ontwerpers van Satch is om producten te ontwikkelen voor scholieren en studenten. Deze kleurrijke schooltassen mogen zeker gezien worden! Door alle vrolijke kleuren en printen zit er voor ieder wat bij.

OVER SATCH

Een goede rugzak is essentieel. Of je hem nu meeneemt naar school/studie of gewoon tijdens een dagje weg. In de rugzakken van Satch kun je makkelijk al je belangrijke spullen kwijt. En door het speciale design kun je de tassen van Satch de hele dag dragen zonder dat je last krijgt van je rug! 

Rugzakken voor scholieren en studenten

De Satch rugzakken bestaan uit allerlei verschillende rugzakken. Door combinatie van vrolijke kleuren en prints en de ergonomische- en functionele aspecten zijn de Satch tassen een echte topper voor de scholieren. De meeste tassen van Satch maken gebruik van een rugsysteem die het gewicht van de tas goed verdeeld. Zo krijg je geen last van je schouders of rug als je een stuk moet wandelen met veel schoolboeken in jouw tas. Door de aantrekbare schouderbanden kan je echt mee groeien met de tas, ideaal toch?

Satch by Ergoback

Sommige tassen van Satch worden gestabiliseerd door twee ergonomische aluminiumrails. Zo wordt het gewicht op de schouders verdeeld. Ook bezitten deze tassen over verdikte heupbanden, deze helpen met het wegnemen van de spanning op de rug. Ook kan het aangepast worden aan de lengte van de drager. Met de versterkte bodem hoeven de fanatieke scholieren ook niet meer bang te zijn dat hun tas zou scheuren. En heb jij een beetje moeite met een opgeruimde tas krijgen, gebruik dan het ingedeelde interieur waardoor alles geordend blijf. Je kunt deze tassen vinden bij de sleek print collectie. 

 

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt