Menu

Roeckl

Brrrr, heb jij altijd koude handen maar wil jij niet van die lompe handschoenen aan? Stop dan nu met zoeken want bij het handschoenenmerk, Roeckl, ben jij op het juiste adres. De handschoenen zijn niet alleen heel mooi, ze zijn ook erg functioneel, praktisch en natuurlijk lekker warm. Alle handschoenen zijn gevoerd met wol of fleece, zo ben jij verzekerd van warme handen in de koude winter. 

26 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
DOELGROEP
Wis filter
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter
26 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

BLIJF WARM DEZE WINTER

Ook altijd zo’n last van koude handen maar kan je nooit warme én mooie handschoenen vinden? Dan kan Roeckl je heel erg blij maken. Met jaren lange ervaring in het maken van warme handschoenen, zitten er vast gave handschoenen voor jou tussen. Alle handschoenen zijn gevoerd met wol of fleece, dus laat die kou maar komen! Suède of glad leer, wat past het best bij jou? Van een suède handschoen met plooitjes tot aan een handschoen van glad leer met allerlei knoopjes, het is maar wat jij zelf wilt. 

Je kent het wel: koude winterdagen en dan toch nog even snel op je telefoon willen kijken. Jammer genoeg is dit niet mogelijk met een dikke en warme handschoen. Gelukkig heeft Roeckl hier wat op bedacht, dit merk heeft te gekke handschoenen waarmee jij op je telefoon kan én die er ook nog eens hip uit zien. Ben jij ook overtuigd?

Back to the beginning

Een bedrijf dat al 170 jaar ervaring heeft in het maken van handschoenen, dan moeten die handschoenen wel écht warm zijn he! In 1839 is Jakob Roeckl begonnen met Roeckl en opende zijn eerste winkel in München. Door de jaren heen heeft zijn familie het bedrijf overgenomen. In 2003 is het bedrijf overgenomen door de huidige eigenaar: Anette Roeckl. Roeckl staat voor authenticiteit, dynamiek, vakmanschap en liefde voor details, alle goede eigenschappen in één.

Maar hoe zijn de handschoenen eigenlijk ontstaan? Venus, de Romeinse godin van liefde, wordt vaak genoemd als de allereerste handschoendraagster; ze werd ermee gezien nadat ze zich geprikt had aan een doornenstruik. Dat is de mythe, maar we weten dat de holbewoners uit de oertijd al handschoenen (omwikkelde dierenhuiden) droegen tegen de bijtende koud. Tot de 14e eeuw behoorde de handschoen als modeaccessoire uitsluitend tot koningen en bisschoppen. Vroeger was een handschoen dus meer een status van rijkdom.

Roeckl bij Van Os 

Op onze website hebben we een groot aanbod aan verschillende soorten handschoenen. Hier kun je dus zeker wel wat vinden wat bij jouw smaak en wensen past. Dus zorg ervoor dat de kou geen kans meer heeft en verwen jezelf met een mooi paar leren handschoenen. 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt