Menu

Picard

Hip, trendy en fancy, dat zijn de tassen van Picard. Het Duitse merk Picard maakt al bijna negentig jaar tassen van hoge kwaliteit voor vrouwen. De tassen van Picard zijn altijd geïnspireerd door de laatste trends, zo kan jij als een echte fashionista met een perfecte tas aan je arm door het leven. Ontdek bij Van Os jouw nieuwe Picard!

VOOR DE MODELIEFHEBBERS

Elk jaar komt Picard weer met een perfecte collectie voor iedere liefhebber van mode en tassen. Picard snapt dat als vrouw zijnde je meer wilt dan een tas die er mooi uitziet. Je wilt een tas die functioneel, mooi, betaalbaar is en vooral ook kwaliteit heeft.

Back to the beginning

In 1928 reed Edmund Picard met zijn fiets naar Offenbach om een voorbeeldcollectie van zijn tassen te presenteren, gemaakt met aandacht voor detail. Dit is hoe de geschiedenis van Picard begon. Edmund, zijn broer Alois en zijn vader Martin hadden het bedrijf opgericht. Vandaag de dag presenteert Picard vier keer per jaar nieuwe ontwerpen. De creaties zijn een mix van klassieke vormen en modieuze trends. Op het hoofdkantoor in Hessen worden de diverse collecties met zorg ontworpen. 

Picard bij Van Os

Op onze website vind je verschillende soorten, maten en kleuren tassen van het mooie merk Picard. Waar je ook naar opzoek bent, Picard heeft het zeker weten. Van schoudertassen tot crossbodytassen. Je vind ons gehele Picard assortiment hier

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt