Menu

My Lady

My Lady begint als familiebedrijf als leerlooierij. In 1955 introduceert het bedrijf de eerst tassenlijn in Nederland onder de naam My Lady. Vanaf zijn het ontwerpen en produceren van leren tassen de kernactiviteit van My Lady. Op deze pagina shopt u diverse tassen, rugzakken en portemonnees van dit Nederlandse merk.

44 artikelen Filter kiezen

OVER MY LADY

Bij My Lady wordt veel aandacht besteed aan het selecteren van de juiste leersoorten. De ruime ervaring en expertise maken het mogelijk om de beste leersoorten te selecteren. Hierbij wordt voornamelijk gelet op de souplesse, structuur en duurzaamheid van het leer.

Back to the beginning

Het bedrijf My Lady bestaat al een lange tijd, ze zijn begonnen als bedrijf in de leerlooierij. Na een aantal jaar werd de eerste tassencollectie onder de naam My Lady uitgebracht. Na ruim 60 jaar ervaring hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden, elke nieuwe generatie die het bedrijf overnam bracht het bedrijf weer naar een hoger niveau. 

My Lady bij Van Os 

Bij Van Os tassen en koffers kunt u een breed assortiment My Lady online kopen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie crossbodytas, schoudertas of portemonnee. De collectie van My Lady staat garant voor kwaliteit en functionaliteit. Snel navigeren:

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt