Menu

Coach

Coach komt uit modestad New York en weet flair met avontuur te combineren. Met name de populaire Coach Tabby collectie weet daarin uit te blinken. De grootsheid van het merk wordt benadrukt door de vele samenwerkingen met celebrities. Bekijk naast de schoudertassen ook de crossbodytassen en shoppers van Coach!

20 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
DOELGROEP
Wis filter
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter

OVER COACH

Coach is in 1941 opgericht in New York. In die tijd waren er zes ambachtslieden die maar één doel voor ogen hadden: het maken van moderne vormen van het beste leer. Dit doel werd al snel met succes behaald en er ontstonden meer Coach collecties. In de loop der jaren vestigde het merk zich als het oorspronkelijke Amerikaanse huis van leer. Coach laat zich steeds weer opnieuw inspireren. Met innovatie in hun gedachten blijven er ontzettend gave en chique collecties ontstaan. 

 

Visie

Coach is het designhuis van moderne accessoires en lifestyle collecties die jarenlang mee gaan. Het merk heeft een moderne visie: wees jezelf en draag waar je jezelf in durft te zijn. Coach koppelt dit aan gedurfde ontwerpen van hoge kwaliteit en een wil om impact te maken op de samenleving en de planeet. Een hele positieve insteek van het merk, dat wereldwijd bekend is geworden met hun New Yorkse stijl. 

 

Coach Tabby

De bekendste lijn van Coach is de Tabby. De lijn bestaat grotendeels uit tassen met de kenmerkende klep met daarop de C in hardware. Dit concept krijgt opvallende en bekende ontwerpen, wat uiteenloopt van metallic zilver of doorzichtig groen tot effen zwart of bruin. De kleine schoudertassen/crossbodytassen zijn echte statement tassen. De collectie heeft ook andere varianten, zoals de Tabby hobo tas.

 

Coach Foundation

#DREAMITREAL, dat is de belofte van Coach maakt. Het merk ondersteund jongeren die een goede toekomst proberen te creëren in situaties waar dit moeilijk te behalen valt. De Coach Foundation werkt samen met non-profitorganisaties. De foundation helpt met het verstrekken van middelen zodat ze hun talenten kunnen ontwikkelen. Sinds 2008 heeft de foundation al meer dan 45 miljoen dollar gegeven aan deze non-profitpartners. #DREAMITREAL ‘werkt’ samen met gezichten zoals Selena Gomez en Michael B. Jordan. In 2023 heeft Coach groot ingezet op het vieren van Pride. Het omarmen van de LGBTQIA+ groep sluit aan bij hun visie om volledig jezelf te zijn. 

 

Snel navigeren

 

Coach garantie

Op producten van Coach is een eenjarige garantie van toepassing. Bekijk onze pagina over reparaties om te lezen hoe wij claims behandelen.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt