Menu

Coach

Jij kan voor de dag komen met een mooie Coach tas. Een tas voor naar je werk of voor in je vrijetijd, dat is geen probleem voor de tassen van Coach. Ze zijn namelijk één voor één multi-inzetbaar! Door de goede kwaliteit kan jij jaren vooruit, en wie wilt dat nou niet? Alle producten van Coach zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit, en dat is te zien. Bekijk snel wat jouw favoriet wordt.

OVER COACH

Coach is het designhuis van moderne accessoires en lifestyle collecties die jarenlang mee gaan. Het merk heeft een moderne visie, waarbij luxe goed wordt gecombineerd. Over de hele wereld staat de naam Coach bekend als gemak en een verfijnde New York-stijl. Dames portemonnees, schoudertassen en crossbodytassen, allemaal met dezelfde stijl en uitstraling. Het kan bijna niet zo zijn dat jij geen favoriet kan vinden in deze prachtige collectie!

Back to the beginning…

Coach is in 1941 opgericht in New York. In die tijd waren er zes ambachtslieden die maar één doel voor ogen hadden: het maken van moderne vormen van het beste leer. Dit doel werd al snel met succes behaald en er ontstonden meer Coach collecties. In de loop der jaren vestigde het merk zich als het oorspronkelijke Amerikaanse huis van leer. Coach laat zich steeds weer opnieuw inspireren. Met innovatie in hun gedachten blijven er ontzettend gave en chique collecties ontstaan.

Coach Foundation

#DREAMITREAL, dat is de belofte van Coach maakt. Het merk ondersteund jongeren die een goede toekomst proberen te creëren in situaties waar dit moeilijk te behalen valt. De Coach Foundation werkt samen met non-profitorganisaties. De foundation helpt met het verstrekken van middelen zodat ze hun talenten kunnen ontwikkelen. Sinds 2008 heeft de foundation al meer dan 45 miljoen dollar gegeven aan deze non-profitpartners. #DREAMITREAL ‘werkt’ samen met gezichten zoals Selena Gomez en Micheal B. Jordan.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt