Menu

Coach

Jij kan voor de dag komen met een mooie Coach tas. Een tas voor naar je werk of toch voor in het weekend, dat kan want deze tassen zijn één voor één multi-inzetbaar! Door de goede kwaliteit kan jij jaren vooruit, en wie wilt dat nou niet? Alle producten van Coach zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit, en dat is te zien. Bekijk deze pagina en kijk wat jouw favoriet wordt.

OVER COACH

Coach, het designhuis van moderne accessoires en lifestyle collecties die jarenlang mee gaan. Het merk heeft een moderne visie, waarbij luxe goed wordt gecombineerd. Over de hele wereld staat de naam Coach synoniem voor gemak en een verfijnde New York-stijl. Dames portemonnees, schoudertassen en crossbodytassen, allemaal met dezelfde stijl en uitstraling. Het kan bijna niet dat jij geen favoriet kan vinden in deze prachtige collectie!

Back to the beginning…

Coach is in 1941 in New York opgericht als familiebedrijf. In die tijd waren er zes ambachtslieden die maar één doel voor ogen hadden: het maken van moderne vormen van het beste leer. Dit doel werd al snel behaald en met succes, er kwamen steeds meer collecties. In de loop der tijd vestigde het merk zich als het oorspronkelijke Amerikaanse huis van leer. Coach laat zich steeds weer opnieuw inspireren en met innovatie in zijn gedachte blijven er ontzettend gave en chique collecties komen…

Coach Foundation

#DREAMITREAL, dat is de belofte van Coach om jongeren overal te ondersteunen en een toekomst proberen te creëren waarvan de jongeren weten dat het mogelijk is om te halen. Coach Foundation werkt samen met non-profitorganisaties, zij werken samen met jongeren aan een laag niveau. De foundation helpt met het verstrekken van middelen en het ontpoppen van hun talenten. Sinds 2008 heeft de foundation al meer dan 45 miljoen dollar gegeven aan deze non-profitpartners. #DREAMITREAL ‘werkt’ samen met wereldwijde gezichten als Selena Gomez en Micheal B. Jordan.

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt