Menu

Coach

Jij kan voor de dag komen met een mooie Coach tas. Een tas voor naar je werk of voor in je vrijetijd, dat is geen probleem voor de tassen van Coach. Ze zijn namelijk één voor één multi-inzetbaar! Door de goede kwaliteit kan jij jaren vooruit, en wie wilt dat nou niet? Alle producten van Coach zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit, en dat is te zien. Bekijk snel wat jouw favoriet wordt.

40 artikelen Filter kiezen

OVER COACH

Coach is in 1941 opgericht in New York. In die tijd waren er zes ambachtslieden die maar één doel voor ogen hadden: het maken van moderne vormen van het beste leer. Dit doel werd al snel met succes behaald en er ontstonden meer Coach collecties. In de loop der jaren vestigde het merk zich als het oorspronkelijke Amerikaanse huis van leer. Coach laat zich steeds weer opnieuw inspireren. Met innovatie in hun gedachten blijven er ontzettend gave en chique collecties ontstaan. 

 

Visie

Coach is het designhuis van moderne accessoires en lifestyle collecties die jarenlang mee gaan. Het merk heeft een moderne visie: wees jezelf en draag waar je jezelf in durft te zijn. Coach koppelt dit aan gedurfde ontwerpen van hoge kwaliteit en een wil om impact te maken op de samenleving en de planeet. Een hele positieve insteek van het merk, dat wereldwijd bekend is geworden met hun New Yorkse stijl. 

 

Coach Tabby

De bekendste lijn van Coach is de Tabby. De lijn bestaat grotendeels uit tassen met de kenmerkende klep met daarop de C in hardware. Dit concept krijgt opvallende en bekende ontwerpen, wat uiteenloopt van metallic zilver of doorzichtig groen tot effen zwart of bruin. De kleine schoudertassen/crossbodytassen zijn echte statement tassen. De collectie heeft ook andere varianten, zoals de Tabby hobo tas.

 

Coach Foundation

#DREAMITREAL, dat is de belofte van Coach maakt. Het merk ondersteund jongeren die een goede toekomst proberen te creëren in situaties waar dit moeilijk te behalen valt. De Coach Foundation werkt samen met non-profitorganisaties. De foundation helpt met het verstrekken van middelen zodat ze hun talenten kunnen ontwikkelen. Sinds 2008 heeft de foundation al meer dan 45 miljoen dollar gegeven aan deze non-profitpartners. #DREAMITREAL ‘werkt’ samen met gezichten zoals Selena Gomez en Michael B. Jordan. In 2023 heeft Coach groot ingezet op het vieren van Pride. Het omarmen van de LGBTQIA+ groep sluit aan bij hun visie om volledig jezelf te zijn. 

 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt