Menu

Chabo

Opgericht in 2010, Dutch designed en geproduceerd in India & Indonesië, dat is het merk Chabo. Chabo betekent letterlijk ‘vriend’ en dat is ook precies wat een Chabo bag van jou gaat worden: een vriend om overal mee naartoe te nemen: 'Take your Chabo everywhere'. De tassen en portemonnees worden gemaakt naar Nederlandse ontwerpen en geproduceerd in India & Indonesië. Daar worden de tassen en portemonnees vervaardigd van plantaardig gelooid leer uit Indonesië. De producten onderscheiden zich door de manier van het handwerk, waardoor iedere tas uniek is, en wie wil dat nou niet?

25 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
DOELGROEP
Wis filter
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter
25 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

OVER CHABO

Crossbody- of schoudertas? Chabo heeft het allemaal. Ieder halfjaar verrast Chabo ons weer met een nieuwe collectie tassen en accessoires. Een aspect dat ieder seizoen terugkomt is dat de tassen van Chabo onwijs stoer zijn, maar met een fashionable twist. De tassen maken je outfit echt af, de meeste tassen zijn basic maar toch hip. Hierdoor zijn de geschikt om echt met elk outfit te combineren.

Authentiek handwerk

De tassen en portemonnees van Chabo worden door middel van authentiek handwerk gemaakt. De transformatie van huiden is een proces dat langzaam gebeurt in houten vaten, met respect voor het milieu. Het kleuren van de huiden wordt gedaan door middel van natuurlijke Tanines. Deze manier van kleuren zorgt ervoor dat de tassen en portemonnees een rijke en warme uitstraling krijgen. Daarnaast blijft de huid van het leer zichtbaar, waardoor de producten er authentiek uitzien.

Leersoorten 

Chabo gebruikt verschillende soorten leer voor haar tassen en portemonnees. Het heeft een serie in runderleer en een serie in buffelleer. De Chabo’s van runderleer hebben een ruwe, stoere en open structuur. Deze tassen en portemonnees karakteriseren zich door het matte en ‘geleefde’ leer, hierbij zijn er wat meer krassen en oneffenheden zichtbaar. De buffbags zijn super zacht en soepel van structuur. In vergelijking met de tassen en portemonnees van rundleer hebben de buffbags een meer afgewerkte uitstraling. Dit leer wordt ingewreven met Europese olie en waxes. Hoe exotisch klinkt dit allemaal!

 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt