Menu

CarryOn

Op vakantie gaat zonder zorgen over de koffer? Dan ben je bij ons op het juiste adres. CarryOn heeft een ruimassortiment aan koffers. Ga je op een citytrip met wat vrienden of vriendinnen? Kies dan een koffer uit de skyhopper collectie. Toch een koffer voor een verre reis? Dan is de Steward collectie meer wat voor jou! Ben je benieuwd geworden naar de hele collectie van CarryOn? Kijk dan snel hieronder.

23 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
MAAT
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter

OVER CARRYON

Scheur jij altijd naar de incheckbalie? Neem dan voortaan je CarryOn koffer mee. CarryOn heeft een assortiment bestaande uit allerlei reisartikelen, dit varieert van reistassen tot aan kofferriemen. Alle koffers van CarryOn zijn extreem sterk, altijd handig want het kan nog wel eens een tikje krijgen in het vliegtuig. De koffers staan vooral bekend om hun kwaliteit en het degelijke uiterlijk. 

Tips voor het reizen met handbagage!

Ga je toevallig op reis met je handbagage koffer? Kijk dan snel even naar de tips hieronder, misschien scheelt het je wat stress en kan je zonder zorgen op vakantie!

  1. Neem vooral kleine accessoires mee! Bij een aantal vliegmaatschappijen mag je naast je handbagagekoffer ook nog bijvoorbeeld een klein tasje meenemen. Maak hier gebruik van! Hier kan je goed je waardevolle spullen in opbergen.

  2. Beperk de vloeistoffen in de bagage. De vloeistoffen die je mee wilt nemen, mogen maar maximaal 100 ml per stuk zijn. Deze vloeistoffen moeten worden opgeborgen in een plastic zakje met ziplock. Als je dit thuis doet, scheelt het een hoop stress voordat je de douane door moet.

  3. Kleding oprollen in plaats van opvouwen. Je zult het zien, dit scheelt ontzettend veel ruimte!

  4. Draag altijd je zwaarste schoenen in het vliegtuig. Zo kan je meer andere schoenen in je handbagagekoffer meenemen, slim he?!

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt