Menu

12/01/2018

10 Goede voornemens die je wél kunt halen (deel 2)

Het nieuwe jaar is van start gegaan: tijd voor goede voornemens! Maar dan het liefst wel realistische en haalbare goede voornemens, anders ga je er als een berg tegenop zien. Er zijn genoeg tips dat we deze voor het gemak even hebben opgedeeld. Heb je ons blog over detoxen gemist, lees deze hier dan na. 

Meer bewegen

Van alle kanten hoor je dat iedereen te veel en te ongezond gegeten heeft tijdens de feestmaand. Het is dan ook niet gek dat veel mensen graag een paar kilo willen afvallen. Leg de lat niet meteen te hoog zodat je er tegenop gaat zien, maar kies liever voor een aantal simpele aanpassingen in je dagelijkse routines waardoor je automatisch meer beweegt.

5.     Neem de trap
Neem je altijd de lift op het werk of in een warenhuis? Kies voortaan voor de trap.

6.     Blokje om
We weten dat er na de Kerstvakantie veel achterstallig werk ligt te wachten. Heb je de neiging om tijdens de pauze je broodje even snel achter je computer op te eten? Ga toch liever even een blokje om een haal een frisse neus met je collega’s. Ook een stuk gezelliger als je allemaal luid kakelend over straat even in beweging komt.

7.     Fiets naar het station
Niet iedereen woont op fietsafstand van zijn werk. Maar je kunt er wel voor kiezen om in plaats van de bus met de fiets van en naar het station te gaan ’s ochtends en ’s avonds.

8.     Dagje shoppen
Misschien wel een van de leukste oplossingen om van de bank te komen is een lekker dagje shoppen. Dus schuif je laptop snel opzij en ga gezellig een dagje shoppen met vriendinnen. Twee vliegen in één klap: momenteel is het Sale én voor je het weet telt je fitbit verrassend veel stappen! Hieronder vind je alvast een greep uit onze Sale. Bekijk hier alle artikelen in de Sale.

9.     Wandelen in de natuur
Twee vliegen in één klap. Je bent heerlijk aan het wandelen én je kunt helemaal tot jezelf komen. Wist je dat de kleur groen er al voor zorgt dat we ons meer ontspannen voelen? Ga maar na wat het met je doet als je in de natuur wandelt! Geen natuurgebied in de buurt? Een half uurtje in het dichtstbijzijnde park of langs de grachten maakt ook al een groot verschil. Een rugzak is handig om mee te nemen als je gaat wandelen aangezien je dan meer bewegingsvrijheid hebt in vergelijking met een schoudertas.

10.  The Big Guns: Sporten
Last but not least: koop een nieuwe sporttas en gave sportkleding en ‘release the beast’! Het gezegde “Wie mooi wil zijn moet pijn lijden” bestaat niet voor niets. Maak nu samen met een vriendin gebruik van de vele gratis testabonnementen van sportscholen en ga ervoor. Het is niet alleen gezelliger samen, maar dan heb je meteen een stok achter de deur om ook echt te gaan. 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt