Menu

01/12/2017

Last minute Sinterklaascadeautje

  

Hoera, 5 december is nog maar een paar nachtjes slapen! Moet jij nog snel een sinterklaascadeautje kopen? No worries…wij denken met je mee. 

Classy clutches

Als je op zoek bent naar een betaalbaar sinterklaascadeautje voor in de zak of voor je getrokken lootje dan zit je met een clutch sowieso goed. Met de kerstdagen en nieuwjaarsfeesten op de stoep is een classy clutch gewoon onmisbaar. Al je essentials passen erin en daarnaast zorgt een shiny tasje voor een feestelijke effect. Zo ook de klassieke clutches van Bulaggi. Een fijn en chic modelletje voor in de hand, dat ontzettend goed samen gaat bij een gala- of cocktailjurkje.  Bekijk de gehele collectie clutches bij van Os tassen en koffers. 

 

Leren portemonnee

Man, vrouw, jong of oud…iedereen gebruikt een portemonnee. Voor mannen en vrouwen die dol zijn op klassieke leren modellen is Castelijn en Beerens het juiste merk. Dé leider op het gebied van portemonnees voor dames en heren. Kies voor de koudere wintermaanden bijvoorbeeld voor de warme kleur cognac. Leuk weetje: deze mooie portemonnee is ook nog eens in de sale!

Sinterklaascadeautje voor kinderen

Kindercadeautjes uitzoeken is gelukkig veel makkelijker dan een ‘grote-mensen-cadeau’ bedenken. Toch geef je vaak speelgoed, een computerspelletje of een dvd. Wil je dit jaar origineel zijn? Geef je zoontje, dochter, neefje, nichtje of buurmeisje  dit jaar een vrolijke rugzak. Bij Van Os tassen en koffers staan de stoerste, meest kleurrijke en schattigste rugzakjes online. Een goed voorbeeld zijn de rugzakjes van Zebra Trends. Dat is toch direct liefde op het eerste gezicht. Bekijk de ruime collectie kinderrugzakken


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt