Menu

16/11/2017

Hij komt, hij komt…top 5 cadeautips

Hoewel de truffelkruidnoten, marsepeinvarkens en banketletters al sinds september in de schappen liggen, mogen we nu eindelijk zeggen dat pakjesavond in zicht is. Dat is fijn, want Sinterklaas betekent naast het zoete genot óók cadeaus geven en cadeaus krijgen. Weet jij al wat je op je verlanglijstje zet? Of ben je op zoek naar een leuk sinterklaascadeau voor je moeder, broertje, vriend of beste vriendin?

Laat je inspireren door de collectie van Van Os tassen en koffers. En omdat het allemaal draait om het magische getal 5 (van 5 december) hebben wij van diverse artikelgroepen de top 5 voor jou op een rijtje gezet! Om alvast in de sfeer te komen beginnen we hieronder met een aantal leuke cadeausuggesties mét een start voor gedichtjes. En de komende dagen zullen blogs met de beste cadeautips per artikelgroep één voor één voorbij komen…Stay tuned!

Cadeautips 

1. Grappig cadeau voor je vader nodig? Al eens gedacht aan een moneyband van Secrid? En hier kan je ook nog eens de meest leuke gedichten bij schrijven.
Bijvoorbeeld: “Je hebt altijd al eens willen flippen met die flappen. Nu kan je eens écht alles aan je laars lappen. Als een echte rijke stinkerd lekker pronken. Je wordt de Dagobert Duck van Rotterdam, dat is hierbij beklonken.” 

2. Is je moeder altijd haar sleutels kwijt? Geef een sleuteletui van By lin of een Orbitkey!
“De Sint heeft van zijn pieten vernomen, dat jij geregeld in benarde situaties bent gekomen. Altijd weer je sleutels kwijt, dat is voor jou typisch. Maar niet iets wat ik voor jou verkies. Daarom mag je de bloemetjes eens flink buiten zetten. En maken met deze slechte ‘habit’ meteen korte metten!” 

3. Heeft je zus een chique clutch nodig voor haar gala? Maak haar blij met een clutch van Bulaggi.
“Met je galajurk zal jij zeker de aandacht stelen. Echter, er mist nog iets wat ik kan aanbevelen. Iets wat je outfit helemaal zal afmaken. Alles zodat jij kan shinen. Ja, Sint ging over alle daken…”  

4. Of heb jij een vriendin die een echte tuttebel is? De nieuwe collectie toilettassen van Guess vallen dan vast in de smaak. 
"Kleding, tassen, schoenen en andere accessoires heb jij in alle kleuren. Want shoppen, dat moet ook gebeuren. Alles moet altijd matchen. Zo ook jouw make-up, die mag niet clashen. Met een arsenaal aan oogpotloden, lippenstiften en spiegeltjes met inklapbare borstels ga jij op pad. Dus Sint dacht, jij mag wel eens met iets nieuws door de stad."

5. Heb jij een vriendin die op de een of andere manier altijd haar paraplu’s kapot maakt/heeft? Geef een stormparaplu van Senz
“We weten het allemaal, je hebt een lichtelijke obsessie met buienradar. Iets waar ik weleens van baal. Eén regendrup en de paraplu wordt opgestoken. Regelmatig zijn wij toen snel weggedoken. Eén windvlaag en je hebt ‘m in je oog. Levensgevaarlijk! Iedereen om je heen met een boog. Natuurlijk niet iets wat je wilt. Sint heeft dus iets wat je meteen naar een volgend plan tilt!”

Wij hebben de smaak alvast te pakken. Jij ook? Inspiratie genoeg om leuke gedichten bij te schrijven. En als je toch op dreef bent…doe dan mee met onze Sintactie en win een goedgevulde zak van Sinterklaas! 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt