Menu

27/02/2024

De SS24 Tassentrends

Het grootste mode-evenement van het jaar is al een tijdje volop bezig en wat was het een spektakel. Modejournalisten en celebs verzamelden zich en massaal om de komende spring/summer trends te ontdekken. Maar nu de grote hamvraag is: welke trends gaan we met vol enthousiasme dit voorjaar omarmen? Op de catwalks paradeerden modellen van verschillende grote merken alsof hun leven ervan afhangt. Met stijl en overtuiging lieten ze ons de nieuwste collecties zien. En geloof ons, ook dit seizoen zit vol met absolute knallers.

Ben je benieuwd om welke it-bags het gaat? Zet je sterke kop koffie maar even aan de kant, want van deze trends begin je te stuiteren van enthousiasme! Wij hebben de modewalhalla eens grondig onder de loep genomen en een aantal geweldige tassentrends voor je op een rijtje gezet. Dus, fashionista's, prepare yourselves. Het is tijd om je garderobe een flinke boost te geven met deze must-have tassen. Want zeg nou zelf, een outfit is pas compleet met een killer tas aan je arm, toch?

TREND 1: SILVER STUNNING

Waar goud vorig jaar de kroon spande, is zilver dit jaar dé ster van de show. We hebben allemaal een zwak voor metallic gehad de afgelopen jaren, maar deze kleur steelt echt de spotlight. Van oversized broeken tot strapless tops en van slingbacks tot glinsterende sieraden, een zilverkleurige tas mag absoluut niet ontbreken in jouw collectie! Dus, ben jij klaar om deze zomer te stralen als nooit tevoren? Let's go for that stunning silver look!

TREND 2: STITCH AND STYLE

Misschien heb je ze al een paar keer gespot: Quilted jassen! In 2021, 2022 en 2023 was deze trend al stiekem aan het opkomen, maar deze doorgestikte modellen blijven gewoon rocken in 2024! Een echt investeringsstuk waar je jarenlang dolle pret mee zult hebben. Deze trend is niet alleen mega hot voor jassen, maar je zult hem ook terugzien op fabulous tassen. Guess, Liu Jo en Visona hebben dit jaar geweldige collecties die helemaal inspelen op deze trend. Benieuwd geworden? Neem snel een kijkje op onze merkenpagina! Trust us, you won't be disappointed.

Wil je weten wat er hot en happening is voor het aankomende voorjaar? Well, hold on to your bags! Binnenkort gaan we je nóg meer nieuwe voorjaarstrends voorschotelen. Dus blijf op de hoogte en mis het niet!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt