Menu

25/07/2023

Alles wat je moet weten over Cabaïa

Hoewel Cabaïa succesvol tassen verkoopt bij Van Os, is het voor hen in 2015 begonnen met beanies (mutsen). Een verloren muts van de oprichter was het startsein voor een collectie vol vrolijke items. Na de uitbreiding met sokken in 2017, begon het concept ''De wereld rond in 80 tassen'' in 2019. Tassen met de bijpassende naam Adventurer werden geïnspireerd door vele reisbestemmingen, en inspireren op hun beurt weer reizigers in spé om de wereld te ontdekken. Nog steeds bestaat het Cabaïa assortiment grotendeels uit kleurrijke verschijningen, die prima mee kunnen naar een stedentrip, school/uni of een dagje op stap. Cabaïa daagt je uit om elke dag creatief en feestelijk aan te gaan. Vergeet niet te lachen!

 

*De tekst gaat door onder de foto

 

Een stukje serieuzer is hun aanpak op het gebied van duurzaamheid. Cabaïa zet zich op verschillende manieren in voor een betere wereld. Aandacht voor duurzame producten en productie begon voor hun in 2020. Sindsdien hebben zij op dit vlak een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Verpakkingen en tassen zijn gemaakt van plantaardige materialen. Bewijs van dit goede werk zijn de OEKO-TEX, Standard 100, REACH en EVE VEGAN certificaten.

 

Daarbovenop is Cabaïa een gecertificeerd B Corp bedrijf. Het B Corp certificaat bestaat onder andere uit ruim 200 vragen en meerdere bewijsstukken die erop duiden dat het bedrijf voldoet aan de eisen die B Corp heeft vastgesteld. Daarom is Cabaïa ontzettend blij dat zij zich een B Corp mogen noemen. De slotstukken van de certificatencollectie zijn: GRS, GOTS en FSC. 

 

Naast de Adventurer hebben we bij Van Os ook hun Duffle Bags. Net als de Adventurer hebben ze het leuke kenmerk dat de voorvakken verwisselbaar zijn! Bij elke tas krijg je twee voorvakken om te kunnen switchen. Niet alleen de ogen worden verwend, want Cabaïa doet lavendelzakjes in hun tassen om ze lekker te laten ruiken. Genoeg redenen dus om een Cabaïa aan te schaffen.

 

Bekijk de tassen hier!


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt