Menu

24/05/2023

Top 10 zomeraccessoires

De zomervakantie staat weer voor de deur! Eindelijk weer ontspannen van het drukke kantoor en studentenleven. Tijd om te genieten van het mooie weer, de witte stranden, de heldere blauwe zee en leuke uitstapjes. Het is aan jou wanneer jij die deur opent. Of je van plan bent om in het hoogseizoen eventjes te ontsnappen van het thuisfront of totdat de scholen weer open gaan, je gaat er hoe dan ook in geloven. Voor een gemakkelijk en complete zomervakantie komen enkele summer-essentials dan ook zeker goed van pas. Met het vakantiegeld in de pocket is er weer ruimte om je goed voor te bereiden voor de zomer. Om je te helpen hebben wij voor jouw een aantal onmisbare items hieronder voor je op een rij gezet. Let's go!

*Klik op de afbeeldingen om naar de productpagina te gaan*

1. Bikini Bags

De ruime bikini etuitjes van Fabrizio zijn onwijs handig om mee te nemen naar een dagje strand of zwembad! Nadat je klaar bent met zonnen en zwemmen, kan jij jouw natte badpak netjes opbergen in een waterdicht tasje. Zo vervoer jij de rest van de spulletjes droog overal mee naartoe. Natuurlijk is hij ook te gebruiken om andere dagelijkse artikelen zoals make-up of zonnebrandcreme in te bewaren. Kortom het verdient een plekje op jouw vakantie checklist.

2. Strandtassen

Onwaarschijnlijk dat jij een bezoek aan het strand overslaat! Dan komt een stijlvolle strandtas goed van pas. Het is niet alleen handig voor het opbergen van je zonnebril, handdoek, portemonnee, bikini en zonnebrandcréme, maar het maakt jouw strandoutfit ook nogeens compleet. Haal je allermooiste boho-jurk uit de kast en trek je prachtige sandalen maar aan, want het is tijd om te flaneren!

3 Koffers (accessoires) 

Een koffer heb je al nodig aan het begin van jouw droomreis. Je vervoert hiermee tenslotte al jouw belangrijke spulletjes. Reizen met een koffer heeft overigens een hoop voordelen ten opzichte van reistassen. Door hun stevige buitenkant bieden ze de optimale bescherming. Met geluk is zo'n robuste handbagage jouw beste travelbuddy voor je leven. Fan van enkel en alleen reizen met handbagage? Geen probleem, ze zijn er tegenwoordig ook te vinden in een slagje kleiner die perfect passen in de handbagage vakken van het vliegtuig. Er zijn ook reisaccessoires die het reizen een stuk gemakkelijker maken. Denk aan een kofferiem of een TSA-slot, noem het maar op. Vergeet ze dan vooral niet op je inpaklijst te zetten. Ontbreekt er iets in jouw reisgarderobe? Bekijk hier dan al onze opties.

4. Trackers

Met de Chipolo x Orbitkey tracker vind jij je verloren sleutels of zelfs tas middels een app in no time weer terug. Dit handige apparaatje is voorzien van een knop waarmee je een geluidssignaal kunt activeren, zodat je het verloren item weer makkelijk terugvindt. Ideaal voor op vakantie, maar ook handig voor een gepland dagje uit in eigen land! Ga zorgeloos de deur uit, wetende dat je altijd in staat bent om je spullen terug te vinden.

5. Toilettassen

Een toilettas is een onmisbare reisaccessoire voor elke reiziger, of je nu op een stedentrip gaat of een lange vakantie maakt. Maar waarom zou je genoegen nemen met een saaie en praktische toilettas als je er ook een kunt hebben die zowel stijlvol als handig is? Of je nu make-up, shampoo's of andere verzorgingsproducten wilt meenemen, het vinden van de juiste toilettas kan het verschil maken tussen een chaotische en stressvolle ervaring en een soepel verlopende reis. Er zijn talloze opties beschikbaar als het gaat om toilettassen die niet alleen functioneel zijn, maar er ook goed uitzien. Benieuwd? Bekijk hier ons assortiment!

 6. Organizers

Klinkt inpakstress jou maar al te bekend in de oren? Als jij deze zomer goed georganiseerd op vakantie wilt gaan, dan is een packing organizer een echte must-have! Het zal ervoor zorgen dat jouw spullen netjes en overzichtelijk blijven tijdens het reizen, zodat jij optimaal kunt genieten van je vakantie. Want zoals het gezegde luidt: opgeruimd staat netjes!

 7. Paspoorthoesen

Een paspoort is een belangrijk document dat je altijd bij je moet hebben als je naar het buitenland reist. En wat is er nu leuker dan jouw paspoort te beschermen én tegelijkertijd stijlvol voor de dag te komen? Dat kan met een paspoorthoes! En het mooie is dat er tegenwoordig ook gedacht is aan handige steekvakken waar je bijvoorbeeld bankpasjes in kunt opbergen. Hij is dus niet alleen stijlvol, maar ook nog eens functioneel voor gebruik. 

8. Rugzakken

Citytrips zijn razend populair! Het is een geweldige manier om nieuwe plekken te ontdekken en te genieten van een korte vakantie. Maar wat neem je mee als je op citytrip gaat? Een rugtas kan de perfecte oplossing zijn. Het dragen van een rugzak op je schouders is bovendien veel comfortabeler dan bijvoorbeeld een handtas, zeker als je lange wandelingen wilt maken door de stad. Je hebt genoeg ruimte om belangrijke spulletjes mee te nemen zoals je telefoon, flesje water, portemonnee en camera. Daarnaast kun je nog wat extra kleding meenemen voor als het weer omslaat. De vraag alleen is voor welk model ga jij. Ga jij voor stijlvol, functioneel of beide? 

9. Crossbodytassen

Een crossbodytas is de perfecte accessoire voor de zomer, vooral op vakantie. Of je nu overdag over de boulevard loopt of geniet van zwoele zomeravonden, een crossbodytas is een absolute must-have.Het grote voordeel van een crossbodytas is dat je hem gemakkelijk kunt dragen en toch je handen vrij hebt om te genieten van alles wat de zomer te bieden heeft. Of je nu kiest voor een neutrale kleur of een opvallende trendkleur, een crossbodytas geeft het jouw look net dat beetje extra flair.

 

10. Kofferweegschalen

Ga je op reis deze zomer? Dan is een kofferweegschaal iets dat niet mag ontbreken in je bagage.Veel luchtvaartmaatschappijen hanteren tegenwoordig strikte regels voor het gewicht van je bagage. Te veel kilo's kunnen leiden tot onverwachte kosten en heel wat stress op de luchthaven. Zo'n compacte weegschaal zal ervoor zorgen dat je geen extra kosten hoeft te betalen voor overgewicht en geeft jou gemoedsrust tijdens het inpakken van jouw vakantiebagage

 
 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt