Menu

13/10/2022

Deze trends ga jij in het najaar zien!

Is het jou al opgevallen dat je overal een handtas, crossbody of schoudertas met een schakelketting of chunky chain ziet? Je ziet deze trend veel langs komen, vooral bij crossbodytassen is het erg populair. Een tweede trend die je dit najaar zal spotten is het dragen van clutches. Waar clutches eerst vooral een avondtas waren, zullen ze deze winter ook vaker overdag opduiken.

#1 TO HOT TO HANDLE 

 

Wat maakt kettingen zo leuk? Kettingen zijn een verfrissende afwisseling van de leren schouderband, die vaak met een tas komt. Als jij net even iets meer wilt opvallen kies je voor de tas met glimmende ketting. Vaak krijg je naast de chunky chain ook een leren schouderband bij de tas. De opvallende ketting kan ook een mooie toevoeging zijn op je basic herfstoutfit. Bijvoorbeeld een imitatieleren broek met een effen top en een chainbag die hier niet kan ontbreken.

 


#2 JUST CLUTCH IT

De clutch is een stijlvolle tas om met minimale bagage de stad in te gaan. Clutches komen dit najaar meer overdag tevoorschijn, dankzij de aandacht die deze kleine tasjes kregen tijdens de populaire modeshow van Bottega Veneta. Alhoewel klein; de grote clutch kwam in veel verschillende vormen voorbij. Je zag clutches met studs, van geweven leer of in de vorm van een kussen. Ideaal om een powernap op te doen tijdens een zware werkdag.

 

 

Een crossbody- of schoudertas met ketting of een clutch zijn dus dé items om het komende najaar stijlvol tegemoet te gaan. Wil je het helemaal goed doen; ga dan voor een felroze of felgroene kleur. Deze kleuren zijn niet meer te ontwijken tijdens een dagje shoppen. Hopelijk heeft deze blog jou inspiratie gegeven en weet jij nu precies met welke tas je jouw outfit kan opvrolijken in de koudste seizoenen. 



BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt