Menu

08/06/2022

Praktische en stijlvolle tassen voor (aanstaande) moeders

Wanneer je met jouw kindje op pad gaat is een fijne tas van groot belang. Er moet immers heel wat mee gesjouwd worden wanneer je er een dag op uit trekt. Naast dat zo'n (luier)tas praktisch moet zijn wil je er natuurlijk ook fashionable bijlopen. Lees snel verder voor een aantal hippe alternatieven!


Studio Noos

Het Nederlandse merk Studio Noos maakt hippe, betaalbare en handgemaakte luiertassen voor aan je kinderwagen. De Studio Noos tassen zijn groot genoeg voor al je spullen, ideaal voor een dagje uit. De luiertas van Studio Noos beschikt over een extra lang hengsel, zodat deze makkelijk over de buggy of kinderwagen kan. De luiertassen zijn in talloze verschillende kleuren verkrijgbaar: van panterprint tot teddy: jonge moeders kunnen hun hart ophalen aan de collectie van Studio Noos. De tassen worden gemaakt door een stichting in Nederland waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken. Deze mensen, met een voorliefde voor het creëren van prachtige items, helpen bij de productie. 

 

Cowboysbag

Wanneer je met je kleine op stap gaat gaan er heel wat spullen met je mee. Luiers, een flesje, reserve spenen, speelgoed en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Al deze baby essentials vragen natuurlijk om een tas met genoeg ruimte. Maak kennis met de Cowboysbag x Saskia Weerstand collectie: stoere tassen voor het hele gezin, waar je complete leven in past! Toen Cowboysbag presentatrice en vlogger Saskia Weerstand en haar man Syb uitnodigde om een eigen tassencollectie te ontwerpen, hoefden ze niet lang na te denken. Saskia: “Tijdens de eerste meeting lag er letterlijk een blanco vel papier. We zijn toen gaan nadenken: wat vinden we zelf leuk en handig aan een tas? Eén ding was meteen duidelijk: RUIMTE. Ik sjouw altijd heel m’n leven mee in een tas. Daarom zijn alle tassen net iets ruimer dan je gewend bent van Cowboysbag.”

 

Bold Banana

Ga je liever voor een tas op je rug? Neem dan eens een kijkje in de collectie van Bold Banana. Bold Banana is een duurzaam merk dat is opgericht in Eindhoven. Het merk biedt stevige rugzakken aan die voor iedere gelegenheid geschikt zijn. De tassen zijn ontworpen voor optimaal gebruiksgemak en hebben genoeg ruimte voor jullie belangrijkste essentials. Daarnaast zijn de tassen waterafstotend, ideaal wanneer je wordt overvallen door een regenbui. Extra leuk: niet zo lang geleden kwam Bold Banana met de mini versie van de rugzakken op de markt. Zoals de naam al zegt, een Bold Banana rugzak zoals je gewend bent maar dan een slag kleiner. Leuk voor jezelf maar ook zeker voor jouw kindje. Zo kunnen jullie matchend over de straten paraderen.

 
 
 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt