Menu

16/03/2022

Vier manieren om jouw verouderde tas een nieuw leven te geven

Op 18 maart is het weer zo ver: de internationale dag van het recyclen. Op die dag kijken we naar hoe belangrijk het is om afval niet te dumpen in de oceean of te verbranden, maar juist her te gebruiken. Alles voor een duurzame wereld! Wat door de opwarming van de aarde en uitbreiding van het plastic soep uiteraard steeds belangrijker begint te worden. Benieuwd hoe jij een steentje bij kunt dragen? Wij leggen jouw haar fijn uit hoe je op drie manieren een verouderde tas een nieuw leven kunt geven!

*Klik op de afbeeldingen om naar de productpagina te gaan* 

1. Organiseer een kledingruil

Misschien bij jij uitgekeken op die ene tas, maar kan je er iemand anders juist blij meemaken. Zeg nou zelf...dat geeft toch een goed gevoel. Dus trommel al jouw vriendinnen, kennisen en familieleden bij elkaar en organiseer een ultieme kledingruil. Een middag of avond waarbij jullie onderling elkaars oude tassen en kleding verruilen. En met een hapje en een drankje erbij, word het ook nog eens een gezellige avond!

2. Verkoop je oude tassen via een vinted-app

Blijven er na een gezellige kledingruil nog tassen over? Dan kan je ze uiteraard ook online verkopen. Er zijn namelijk verschillende websites en apps waarbij je veilig tweedehands spullen kunt doorverkopen. Daarnaast verdien je er ook nog eens wat aan, waarmee je natuurlijk weer nieuw tas kunt kopen. Uiteraard wel een duurzame tas! Nog op zoek naar een duurzame tas? Bij Burkely zit gegarandeerd een leuke en stijlvolle tas tussen.

3. Tweedehandswinkel

Vind je het doorverkopen via het internet een heel gedoe? Dan kan je altijd terecht bij een leuke tweedehands winkel in de buurt. En geloof ons, daar zijn er tegenwoordig genoeg van! Vintage mode is namelijk al een langere tijd een groot succes. De modetrends van vroeger zijn weer helemaal terug van weggeweest en die kan je daar natuurlijk het beste scoren. Wie weet loop jij daar nog een haut couture tas tegen het lijf!

4. Geef jouw tas een make-over

Zijn jij en jouw tas onafscheidelijk van elkaar? Dan kan je hem natuurlijk ook een beetje oppimpen. Geef je tas een make-over door bijvoorbeeld de schouderbanden te verwisselen voor een vernieuwende variant. Van effen groen tot aan een zebraprint, tegenwoordig zijn er talloze verstelbare en kleurrijke exemplaren te verkrijgen. 

 

En....welke manier ga jij voor jouw verouderde tas hanteren?


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt