Menu

26/10/2021

De Horrorscoop - Griezelige Sterrenbeelden

Op 31 oktober schieten de ondode handen uit de grond als de zombies uit hun graven klimmen. De heksen brengen hun kwaadaardige plannetjes ten uitvoer en de weerwolf jankt naar de maan. Halloween is op die datum in volle gang, maar wat gaat jou overkomen op deze onheilspellende dag? Kijk in onze glazen bol en bekijk je alternatieve horoscoop. 

 

 

Zombie - 21 januari t/m 19 februari

Het gekke van zombies is dat zij zich zo min mogelijk naar hun sterrenbeeld moeten gedragen. Eat, sleep, work, repeat. Hersendood hetzelfde ritme aanhouden. Niks ervan! De zombie moet veel ondernemen om uit de sleur te blijven. Het blijft een eeuwige strijd, maar je bent enorm gebaat bij spanning. Zoek daarom met Halloween ook weer iets leuks om te doen. Gelukkig is het rond feestdagen niet moeilijk om activiteiten te vinden. 

 

Kraken - 20 februari t/m 20 maart

Het monster van de diepe oceanen merkt dat de maan op het laatste kwartier staat tijdens Halloween dit jaar. Dit betekent een rustige zee en dus een rustige tijd voor mensen die jarig zijn tussen 20 februari en 20 maart. En dat is ook prettig voor de mensen in je directe omgeving. Zij hebben jou, vanwege de volle maan (die eindigde op 27 oktober), een week lang op je onrustigst meegemaakt. Die opvliegers van chaos behoren tot één van de grootste eigenschappen die een Kraken heeft. Symbolisch zijn de vele tentakels, die staan voor de meerdere ballen die je tegelijk in de lucht houdt. Maar zoals gezegd: pak je rust, daar is deze week perfect voor.

 

Bigfoot - 21 maart t/m 20 april

Bigfoot is een vreemde eend in de bijt onder deze sterrenbeelden. De Bigfoot is namelijk ontzettend vriendelijk, al doet zijn uiterlijk anders vermoeden. De grote stoere Bigfoot is naast vriendelijk ook verlegen. Zo staan zij bijvoorbeeld niet graag op foto's. Voor deze periode adviseren we Bigfoots om even tijd vrij te maken voor familie. Yeti, Almas en Gin-Sung zijn zomaar wat symbolische familieleden die je waarschijnlijk al een tijdje niet gezien hebt. Misschien is het dan toch tijd om eens met zijn allen duidelijk op de foto te gaan. 

 

Spook - 21 april t/m 20 mei

Het onopvallende muurbloempje dat je normaal gesproken bent, krijgt eindelijk de aandacht die je verdiend hebt. Je hoeft niet meer lampen te laten flikkeren, deuren open te doen of spullen te laten vallen om aandacht te krijgen. Maak hier dan ook gebruik van, want je krijgt bij mensen heel wat voor elkaar de komende periode. Je ontzettende groei in zelfvertrouwen kan ook mensen afschrikken de komende tijd. Zij zijn niet gewend om jou met zoveel zelfverzekerdheid te zien staan. Laat je niet remmen door deze mensen!

 

 

Kobold - 21 mei t/m 21 juni

De hebberige kobold is ondernemend en gek op het verdienen van geld. Ambitie en succes behalen zijn daarom ook eigenschappen die passen bij jouw partner. Zoek in de liefde naar iemand met het sterrenbeeld Magere Hein, want zij laten deze kwaliteiten volop zien rond Halloween. Probeer zoals altijd om je ondeugende kant beperkt te houden. Hoewel je er goed in bent, is het beter om gemene politieke spelletjes vermijden. Dit geldt ook voor het stelen. Hou het braaf!

 

Frankensteins Monster - 22 juni t/m 22 juli

Je kan van jezelf nogal eens boos kijken, en dat schrikt mensen af. Maar eigenlijk zouden ze je beter moeten leren kennen, want achter dit gezicht schuilt een mooi mens die ervan houdt om vriendschappen te onderhouden. Helaas moet men zich wel eerst bewijzen tegenover jou. Doordat mensen snel oordelen én doordat je weleens bent gekwetst, vertrouw je anderen niet zo snel. Je goede daden worden weleens verkeerd geïnterpreteerd, trek je daar niks van aan. Wie goed doet, wie goed ontmoet. Dat geldt ook voor de komende weken.

 

Clown - 23 juli t/m 23 augustus

Voel jij je onbegrepen? Dat kan goed kloppen, want Clowns worden soms als rare snuiters gezien. Met bijvoorbeeld je humor, je kleding of andere voorkeuren wijk je af van de mainstream. De boodschap: blijf vooral lekker jezelf. Er is niks mis met anders zijn. Met Halloween op komst, is het weer tijd voor een goede prank. Niet iedereen zit te wachten om leidend voorwerp te zijn van je grappen. Zo is de Kraken bijvoorbeeld toe aan rust. Heksen zijn te allen tijden niet erg gesteld op jouw extraversie. Jammer genoeg zijn zij daarom wel je favoriete slachtoffers. Daarom zijn zij ook nooit een match in de liefde geweest. 

 

Heks - 24 augustus t/m 22 september

Heerlijk, al die rust. Als het aan jou lag, was je altijd alleen. Netflix aan, koken of bakken. Jij vermaakt je wel. Toch is Halloween een dag waar jij je van je meest sociale kant laat zien. De gebakjes die je normaal maakt moeten wel een keer uitgedeeld worden natuurlijk! Wie weet levert het wel succes in de liefde op. Bigfoots hebben je altijd al gelegen, dus waarom probeer je niet een keer om er een date uit te slepen? De liefde van de Bigfoot gaat door de maag, dus een gokje is het zeker waard. Kijk wel uit voor Clowns deze weken.

 

 

Arachne - 23 september t/m 23 oktober

September en oktober zijn de maanden voor spinnen, met Arachne als koningin. Dit sterrenbeeld brengt veel vakmannen en specialisten voort. Helaas wekt jouw talent regelmatig jaloezie op, toch zal je hiermee om moeten leren gaan. Maar niet getreurd, want gelukkig heb je ook genoeg bewonderaars van je werk. Laat je vervullen met trots door de complimenten die je ontvangt, want trots mag je zeker zijn. De 31e van oktober is een perfect moment om je werk tentoon te stellen. Blijf daarom hard werken. Het levert je wat op! 

 

Magere Hein - 24 oktober t/m 22 november

Als een collectant gaat Magere Hein langs bij mensen om hun ziel op te eisen. Halloween, de tijd van horror, is daarom voor jou de piekperiode van het jaar. Voel je gesterkt in alles wat je doet in dit tijdvak. Alles gaat lukken, wees daar niet bang voor. Bang zijn is een emotie die een Magere Hein überhaupt niet kent. ''Als de dood zijn'' heeft voor jou namelijk alleen een letterlijke betekenis! Magere Heinen zijn ook uitstekende werknemers, omdat zij zonder vragen te stellen gedisciplineerd hun taken uitvoeren. 

 

Vampier - 23 november t/m 21 december

Deze passievolle nachtdieren kunnen de 31e volop genieten, want de wintertijd wordt weer ingeschakeld. Dit betekent een uur langer ronddolen in de nacht, op zoek naar wat liefde. Deze maneaters/rokkenjagers kunnen heel intimiderend overkomen. Een tip is dan ook om niet te hard van stapel te lopen wanneer je probeert om iemand aan de haak te slaan. De wintertijd is door het weer en de duisternis de tijd van je leven. Geniet met volle teugen en ga lekker op stap!

 

Weerwolf - 22 december t/m 20 januari

Moodswings zijn een karaktertrek waar je niet trots op bent. Heel begrijpelijk, al helemaal omdat het aanstekelijk werkt, waardoor mensen om je heen net zo min te genieten zijn als jij. Ongeveer één keer in de vier weken komt dit tot uiting, en die ene keer is dit jaar niet met Halloween. De maan staat namelijk gunstig en dat is niet alleen vanwege de laatste kwartierstand van de maan. De maan bedekt ook de ster 46 Leonis. Daardoor wordt het beestachtige van je wat in toom gehouden. 

 

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt