Menu

09/03/2021

Dress up with Guess - Spring 2021 fashion inspiration

Het is maart en we weten allemaal wat dat betekent; de lente komt eraan! Na een donkere en koude periode verlangt iedereen naar warmte, kleur en positieve vibes. Als we kijken naar de upcoming fashion trends dan staat kleur centraal. In het bijzonder pastelkleuren. Door de huidige situatie dragen we het liefste zachte en comfortabele kleding, daar mogen zachte kleuren dus absoluut niet in ontbreken. Het dragen van kleurrijke kleding en accessoires werkt bovendien perfect als moodbooster en geeft een positieve draai aan je dag.

De nieuwste collectie van Guess speelt ook in op deze trend en heeft tassen uitgebracht in prachtige tinten roze, wit en beige. In deze blog lichten wij de populairste spring 2021 kleuren uit en laten je onze favoriete bijpassende Guess tassen zien!

  

Shades of Pink

Pink is hot! Een kleur die nu op alle catwalks te zien is, is roze. Van felroze naar pastel-roze, het kan en mag allemaal! Het is een kleur die jouw outfit helemaal tot leven kan brengen. Ga voor een ton sur ton look en combineer verschillende shades of pink met elkaar. Of ga voor een meer neutrale look en maak deze helemaal af met een knallende accessoire, zoals een roze tasje. The possibilities are endless! 

Klik op de afbeelding om op de productpagina terecht te komen!

 

     

 

You can’t go wrong with neutrals

Een kleur die absoluut niet in jouw kledingkast mag ontbreken is een prachtige nude kleur, zoals beige. Een kleur die ook in het rijtje van pastelkleuren past, omdat dit ook een erg zachte kleur is. Het is een makkelijke kleur om te combineren en geeft jouw look meteen een elegante vibe. Ook deze kleur is enorm leuk om ton sur ton te dragen, omdat dit heel erg stijlvol oogt. Ga voor deze prachtige Guess tas en til jouw beige look naar een hoger niveau! 

Klik op de afbeelding om op de productpagina terecht te komen!

 

      

 

Spring freshness

Nu de lange en zonnige dagen er weer aan zitten te komen is het de hoogste tijd om je lichte kleuren weer uit de kast te halen. De kleur wit mag hier niet ontbreken! Een kleur die perfect aansluit bij die prachtige lente- en zomerdagen of tijdens een lekker avondje uit. Het fijne aan de kleur wit is dat je deze gemakkelijk kan up- en down dressen met behulp van verschillende accessoires. Deze Guess tas is bijvoorbeeld perfect voor een avondje weg, omdat hij net wat luxer oogt. Aan de andere kant, gecombineerd met een spijkerbroek en een leuk shirt, kan deze tas ook gemakkelijk meegenomen worden tijdens een dagje shoppen! 

Klik op de afbeelding om op de productpagina terecht te komen!

 

      

 

Classy black bag

Kan jij je nog niet helemaal terugvinden in de pastelkleurige trend? Helemaal niet erg! Gelukkig blijft de kleur zwart altijd populair en gaat deze nooit uit de mode. Het is misschien wel de makkelijkste kleur om te combineren en bovendien ziet je outfit er helemaal gestyled uit, zonder dat het je uren tijd heeft gekost. Black on black is altijd een go to look, maar een andere trend op dit moment is om zwart en wit te combineren. Witte broek met witte top, of andersom, het kan allemaal! Deze zwarte tas van Guess is dus een echt fashion item om eindeloos te combineren!

Klik op de afbeelding om op de productpagina terecht te komen!

 

      


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt