Menu

06/08/2020

Bold Banana

Ken jij het merk Bold Banana al? Twee ondernemers, één iconische tas. Let’s meet! 
Het verhaal begint een aantal jaren geleden, in 2018, toen de oprichters Herman en Sonja Voortman op zoek waren naar iets nieuws. Ze hadden een idee in hun hoofd; een handige rugtas, eenvoudig maar met een herkenbaar ontwerp en eigen karakter. Na verschillende brainstorm meetings, ontwerpen, testen en adviezen kwam de iconische laptoprugtas die we nu kennen op de markt, dit is Bold Banana

‘We dare you to add some color!’

Bold: echt durven en durf om te kiezen;

Banana: positiviteit en zoals het logo laat zien.

Bold Banana bestaat uit een jong, creatief en hecht team die het merk vormgeven. Bold Banana heeft een ‘urban streetstyle’ waarbij het ontwerp super uniek is. Dat komt omdat Bold Banana een extra feature aan de rugtas heeft toegevoegd, namelijk: de verwisselbare front strap. Zo kun jij de tas ‘customizen’ en aanpassen aan jouw stijl! Het merk is vooruitstrevend door deze persoonlijke touch maar ook bijzonder is de kliksluiting. En dit is niet het enige wat Bold Banana zo uniek maakt. De rugtas heeft een heleboel handige vakken, zoals degene op de achterzijde van de tas of het vakje waar een fles water in gestopt kan worden. Daarnaast heeft de rugtas een verdikt laptopvak voor laptops tot 15,6 inch. Door het sterke materiaal, dat tevens waterafstotend is, kun je de rugtas heel wat jaren dragen! Niet alleen handig voor jou maar ook voor het milieu! 

‘For the cool guys, the epic persons!’

Bold Banana wil er voor iedereen zijn, maar dan ook echt iedereen. Daarvoor is het ook belangrijk om te blijven innoveren…Betekent dat dan dat we nog meer van Bold Banana kunnen verwachten? Zeker weten! Het Bold Banana team is druk bezig met nieuwe ideeën en ontwerpen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het nieuwe iconische model! 

Let’s go Bananas! 

 

De top drie favoriete Bold Banana collectie rugtassen van Rianne Vlierman:

1.Petrol peppermint;

2.Orange berry;

3.Black boa.

Bron: interview met de agent van Bold Banana, Rianne Vlierman van Dame du ton fashion agency, verantwoordelijk voor alle sales-activiteiten tussen Bold Banana en de leveranciers.

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt