Menu

20/07/2020

Bag to school - Rains

Bag to school

Ben jij al klaar voor het aankomende schooljaar? Nieuwe pennen, potloden, schriften, boeken, een agenda en nog veel meer moeten opgetrommeld worden! Maar heb jij ook al een tas waarin je alles kunt vervoeren? Van Os heeft weer de back to school dagen waarin 4 topmerken speciaal voor jou worden uitgelicht. Klaar voor de start…?

Rains

Het merk Rains is een super modern lifestylemerk met Scandinavische roots. Wat Rains als merk kenmerkt zijn de eenvoudige en toch moderne ontwerpen die tegelijkertijd super functioneel zijn. En wist je dat het materiaal waterdicht is? Ideale rugzakken die voor ieder klimaat geschikt zijn! De kleding, tassen en accessoires van Rains zijn ontworpen om de ergste weersomstandigheden te doorstaan, zowel stijlvol en modern!

De naam van het merk zegt het eigenlijk al, de Rains collecties bestaan uit producten die ons beschermen tegen de regen. Rains wil de vreugde terugbrengen tijdens het regenachtige weer en houden zich daarom sinds 2012 volledig bezig met de innovatie van hoogwaardige regenkleding. De traditionele regenkleding wordt een nieuw leven ingeblazen waardoor elk Rains-item origineel, exclusief en modern is.  

Wij hebben een top vijf van Rains-tassen speciaal voor jou opgesteld

De rugzakken van Rains zijn functioneel, tijdloos, modern en eenvoudig. Door het sterke materiaal en de waterdichte stof kan deze rugzak echt tegen ieder klimaat. Daarnaast zijn de rugzakken binnenin zeer ruim en hebben ze een laptopvak en verschillende andere ritsvakken. Door de gewatteerde schouderbanden heeft deze rugzak een ultiem draaggemak. Voor welke Rains rugzak ga jij?

 

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt