Menu

22/06/2020

Work Work Work

Op zoek naar een goede maar vooral overzichtelijke werktas? Dan ben je bij Van Os aan het juiste adres. Wij snappen als geen ander hoe belangrijk het is om een opgeruimde tas te hebben. Want een geordende tas zorgt voor een mooi en fijn overzicht. Zo kun jij zo productief mogelijk te werk gaan. Om je wat wegwijs te maken in het werktassen-doolhof hebben wij drie werktassen geselecteerd die perfect zijn om mee te nemen naar het werk. Toch nog niet overtuigd? Klik dan hier en vind het ruime aanbod werktassen bij Van Os tassen en koffers.

Burkely 

Deze Burkely tas uit de Antique Avery collectie is perfect om mee te nemen naar het werk. Deze stijlvolle laptoptas is onwijs sterk en heeft een zeer luxe uitstraling, maar daarnaast is hij ook nog eens erg praktisch! In de laptoptas kun je jouw 15.6 inch laptop veilig opbergen in het speciale laptopvak, hierdoor wordt jouw laptop optimaal beschermd. De tas beschikt ook over twee ritsvakken aan de binnen- en buitenzijde van de tas, perfect voor kleinere spullen. Verder beschikt de tas nog over twee steekvakken, waar je onder andere je mobiel in kan opbergen. Genoeg ruimte dus! 

Claudio Ferrici 

Deze laptoptas van Claudio Ferrici is stijlvol, functioneel, simpel maar toch onwijs vrouwelijk. De tas sluit door middel van een rits en heeft vier ritsvakken, waarvan twee dienen als tussenschot. Verder heeft de tas nog twee kleine ritsvakken, vijf steekvakken en vier pennenlussen. Ruimte te kort heb je dus zeker niet! Verder is er een apart vak voor jouw 15 inch laptop, zodat deze ook veilig opgeborgen zit.

Castelijn en Beerens 

Met deze luxe Castelijn en Beerens laptoptas uit de Firenze Business collectie ben jij ervan verzekerd dat je representatief op je werk of bij een business meeting aankomt. De Firenze collectie is gemaakt van prachtige Italiaanse runderhuid waarin het C&B kwaliteitslogo subtiel in verwerkt is. De tas bevat twee compartimenten met daarin een gewatteerd 15.6 inch laptopvak, een groot ritsvak en een groot steekvak. Zowel op de voor- en achterzijde van de tas is een groot ritsvak aangebracht. Door de stevige handvatten met extra drukknoopsluiting en de afneembare/verstelbare schouderband is deze laptoptas ideaal in allerlei verschillende zakelijke situaties.


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt